Bârfe

Todiruţ se operează, iar la Poliţie vin noi controale

Aflat în concediu medical, şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava comisarul şef Ioan Nicuşor Todiruţ a intrat din nou în atenţie. Acesta a fost luat la bani mărunţi de oamenii politici, care au remarcat că treaba în Poliţia locală merge mai bine în absenţa lui Todiruţ.

Între timp, şeful IPJ Suceava îşi vede de propriile interese. Zvonurile care circulă prin oraş arată că Todiruţ s-a operat de polipi mai nou.

Din ultimele informaţii, concediul medical ar expira pe 12 august, dar nimeni nu poate şti dacă şeful IPJ Suceava va veni la serviciu.

todirut

Legat de iminenta demitere a comisarului şef Ioan Nicuşor Todiruţ, conducerea Ministerului Administraţiei şi Internelor mai pregăteşte un control. După cele trei controale derulate în primăvara acestui an, de luni se pregăteşte un nou control la Poliţia din Suceava.

Este posibil ca de această dată să fie vizate şi alte persoane din conducerea instituţiei, eventual dintre cele venite în mandatul lui Todiruţ.

Este clar că aceste controale multiple au ca scop descoperirea de nereguli, iar prin punerea acestora pe tapet, ofiţerii incomozi să fie obligaţi să părăsească funcţiile, în caz contrar urmând să le fie înregistrate dosare penale.

După un astfel de control, şeful IPJ Suceava şi alţi ofiţeri s-au ales cu un dosar penal la DNA.

Comisarul şef Ioan Nicuşor Todiruţ, comisarul şef Alexa Teodorovici, comisarul şef Dumitru Crăciun, subcomisarul Georgel Talpalariu şi subcomisarul Dan Boacă, toţi din cadrul IPJ Suceava, sunt cercetaţi pentru achiziţionarea sediului de pe strada Universităţii la un preţ mai mare decât suma alocată de la nivel central.

Mai exact, Poliţiei Suceava i-a fost alocată suma de 25,4 miliarde de lei vechi, iar în final preţul plătit pentru sediul Poliţiei Municipiului a fost de 119 miliarde de lei vechi, inclusiv TVA.

Articole asemănătoare

11 Comentarii

 1. pai… dupa ce s-a pensionat curva aia de la personal, trebuie sa se pensioneze si tartorul hotilor, nu?

 2. pt. miticus…
  esti cumva vreunul dintre cei kre au tot cerut functzii prin inspectorat si au ramas pe afara? si acum te bucuri de problemele lui…stii tu vorba aia…moartea imparatului bucuria prostului !!! nu k ar fi Todirutz imparat, ci …
  si ma gandesc k nu ai stat la rand la sefa de la personal k sa o… sau de unde stii tu k e … asa cum ii spui tu?

  iar tu, Sandrinio, mai ramane sa ne spui si knd isi taie Todirutz unghiile de la maini… si dak are batista la el…
  te stiam om serios… scrie de valutisti, de talhari nu de…polipi ! da-o-n colo !!!

 3. :)) romaniac,mai existi? da,miticus pare un frustrat,unul nascut jignit..,despre cms.Buznea poti spune orice,doar ca-i „curva” nu… ok,cu polipii.. ca polipii..,ai constatat faptul ca in lipsa lui Todirut baietii au inceput sa-si faca treaba? Au iesit informatiile cu privire la traficanti si tilharii de valutisti de la 0962,asta coincide cu debarcarea lui Maciuca si polipii respectivi? incearca sa vezi si obiectiv(nu ziarul prietenului lui Todirut) situatia in ansamblu,nu mai fi „arielul” lui Todi! :)) La Radauti interlopii isi fac de cap de cind e Rotaru sef acolo,”tinarul” pus de Todi sef la politia Falticeni,tot incendieri au fost si acolo..,iar habarnistul de Rotaru era pe nicaieri. A… Todi avea si barba nu doar polipi.. :))

  1. pentru toti cei care au scris comentarii la acest material vreau sa le raspund ca ma intereseaza in egala masura si ce se petrece in cazurile gruparilor acuzate de trafic cu droguri sau de tilharia valutistului cajvaneanu, dar si in cazul sefului Politiei Suceava. Incerc sa fiu cit mai impartial in fiecare situatie in parte, iar daca uneori nu reusesc am sa va rog sa-mi atrageti atentia. Iar daca la Politia Suceava vin controale in cascada, controale care au legatura cu comisarul sef Todirut, mi se pare firesc sa spun ce se petrece cu seful institutiei.

 4. am intzeles punctele voastre de vedere ! le respect, dar imi rezerv dreptul sa nu fiu de acord !
  pt. petronel_cristina : nu stiu dak esti EL sau EA… nu sunt avoktul lui Todirutz, dar eu nu cred in coincidentze, asa k… in legatura cu Rotaru…poate ai dreptate…stii prea multe despre om si despre fenomen…
  pt. sandrinio : eu te stiam om corect si drept, asa k ink mai am incredere in obiectivitatea ta ! INK !!!
  spor la treaba !

 5. :)) romaniac,sa inteleg ca prt tine sexul e un factor determinant intr-o discutie? Sunt barbat,mascul(daca vrei ptr nevasta-ta cea neprihanita..)am semnat comentariile cu numele meu,nu-i o dovada concludenta? pe cind tu…,arielule,chestia cu intoarcerea lui Todirut cu care incerci sa sperii pe toata lumea .. ma lasa indiferent. Poti trimbita pentru alti anonimi ca tine…,poate prinde.. :)) ,la mi ne nu. Eu il condamn ptr intretinerea relatiei cu habarnistul de Rotaru,daca era fara implicatii profesionale… nu ma interesa,dar l-a tinul in brate,iar minerul habarnist si-a batut joc de tot ce inseamna munca de politie. A propo,tu stii? :))

 6. sandrinioooooo!!!!!da ce le stii tu bai baete sa le tricotezi a.i sa-ti iasa cartile…dar i-ti repet in capul tau pare real dar totu-i virtual ca la Pokemon..de fapt de astazi am sa-ti zic.. POKEMON

 7. poreclitorule,esti jalnic !! :)) Iti da pe afara „caracterul” asemanator cu al unui marinar_judiciarist si al unui miner_judiciarist,ordinea e aleatorie :))

 8. :)) rebel perfect de frustrat,care esti! 🙂 din prisma ta de aiurit si habarnist… asa se vede,dar apopo stii de unde cheltuie nevasta-ta banii? Mai gindeste-ti inainte sa afirmi ceva :))

Citiți de asemenea
Close
Back to top button