Brigada Diverse

Todiruţ, trimis la pescuit la Călăraşi

Am avut dreptate. Din momentul în care am scris că Todiruţ va fi demis şi până acum au trecut vreo 40 de ore.

Ceea ce era de aşteptat s-a şi întâmplat. Şeful IPJ Suceava a spus adio acestei funcţii. Din informaţiile pe care le am, comisarul şef Ioan Nicuşor Todiruţ a dat ochii ieri dimineaţă cu echipa de control venită de la Bucureşti, în faţa căreia a făcut un circ ieftin şi apoi dus a fost.

Nu înainte de a-şi lua concediu pentru a fi sigur că nu poate fi demis.

Ce nu a luat în calcul Todiruţ este faptul că se puteau lua şi alte măsuri în ceea ce-l priveşte. Iar acestea nu au întârziat să fie puse în aplicare. În traducere, lui Todiruţ i s-a pregătit un post călduţ tocmai la Călăraşi, pe malul braţului Borcea. Că nu va pleca acolo îmi este destul de clar. Acum sunt curios cât o va lălăi fostul şef al Poliţiei cu concediile. În mod normal îşi poate lua concediu de odihnă şi vreo 3 luni de concediu medical. Asta înseamnă că prin septembrie vom afla care este viitorul lui Todiruţ.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. Culita cu parul negru…incoloneaza-ti trepadusii si lasa-ne lasa-neeeeeeeeee…..nu uita logistica cu nasu si jandarmii adusi de voi…215-ul ca-s toti asezati de tine…apoi:popeanu sa hamaiasca…patrocle sa te pazeasca..filuta sa te hraneasca…loredana sa te indulceasca…barleanca sa te doctoriceasca..si Silvia sa te iubeasca…si nu uita politia municipiului eventual cladirea si dosarul….

Back to top button