Shares

Deputatul Mircea Grosaru şi-a văzut de propriile interese, aşa cum o face de ani buni în Parlamentul României. Ultima mostră a fost oferită marţi, când a votat împotriva moţiunii de cenzură.

Trădarea sa nu a trecut neobservată, iar liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, l-a atacat dur în public. „Slugărnicie faţă de Băsescu”, aşa a caracterizat Băişanu votul lui Mircea Grosaru, cel care a ajuns în Camera Deputaţilor din partea minorităţii italiene, dar apoi s-a întors în PNL de unde fusese mătrăşit de Flutur şi oamenii acestuia ca un mare salvator. Nu pot uita cum îl prezenta Băişanu pe Grosaru şi credea că l-a prins pe Dumnezeu de picior prin înregimentarea acestuia în PNL Suceava. Lui Grosaru i-au fost suficiente doar câteva luni pentru a-şi da arama pe faţă, iar din salvator a devenit Iudă.

Chiar o fi crezut Băişanu că se poate baza pe Mircea Grosaru? Dacă da, înseamnă că a dat dovadă de mare naivitate. Dacă a dorit să puncteze la capitolul imagine şi aici s-a înşelat pentru că Mircea Grosaru nu a fost şi nu va fi niciodată un mare politician. Până la urmă, Băişanu s-a ales cu un tip pentru care partidul este cel mult o rampă de lansare. Acum cred că regretă, dar deja e prea târziu.

Moţiunea de cenzură “Opriţi genocidul social!”, iniţiată de PSD, a fost respinsă, marţi, în Parlament, fiind întrunite 228 de voturi “pentru” faţă de 236 necesare. De asemenea, au fost înregistrate 197 de voturi “împotriva” moţiunii, iar trei voturi au fost anulate.