Brigada Diverse

Tranşeele din Burdujeni

Pe anumite străzi din cartierul Burdujeni poate începe oricând un război. Tranşeele săpate de muncitori îi exasperează pe localnici, dar şi pe şoferii care au proasta inspiraţie să circule pe acele străzi.

Situaţia cea mai dezastruoasă este pe strada Ecaterina Teodoroiu, în zona Spitalului de Psihiatrie. Aici, din 10 în 10 metri câte un canal traversează perpendicular strada. După ce au terminat lucrările, muncitorii nu s-au mai sinchisit să-şi facă treaba până la capăt. Aşa se face că în şanţuri a fost aruncat pământ, iar după ploile din ultima perioadă s-a produs tasarea firească. Nimeni nu s-a mai învrednicit să aşeze şi un strat de balast, astfel încât să se poată circula în condiţii acceptabile.

masini pe ecaterina teodoroiu

Acum, între şosea şi fundul gropilor este o diferenţă de 15-20 de centimetri,ceea ce reprezintă un real pericol pentru maşini. O parte dintre şoferi au aflat pe propria piele ce înseamnă să circuli pe strada Ecaterina Teodoroiu. În afara înjurăturilor fireşti, şoferii mai ghinionişti au fost nevoiţi să meargă şi la service pentru reparaţiile provocate de tranşeele din asfalt.

Indicatoarele rutiere aproape lipsesc cu desăvârşire în zonă pentru a-i avertiza pe şoferi despre existenţa pericolului, iar acolo unde există stau aruncate pe jos.

santuri pe ecaterina teodoroiu

Ca şi în cazul celorlalte lucrări din oraş, conducerea Primăriei Suceava nu vede şi nu aude nimic. Este inadmisibil ca Primăria să încheie contracte cu anumite firme de construcţii, iar acestea să nu aibă stipulate clauze clare pentru semnalizarea corespunzătoare a lucrărilor şi pentru a asigura toate măsurile de protecţie.

Poate că oamenii de pe strada Ecaterina Teodoroiu sunt doar o masă electorală, de care anumite persoane au nevoie doar la alegeri. Pentru că altfel nu-mi explic de ce sunt obligaţi să sufere această corvoadă.

Articole asemănătoare

3 Comentarii

  1. ce sa faci, daca nu in toate gropile intra pavele, le lasa pana se maresc si se poate face ceva….

Citiți de asemenea
Close
Back to top button