Shares

În municipiul Suceava a existat şi încă mai funcţionează un sistem mafiot, foarte bine pus la punct, pentru retrocedarea terenurilor.

Aşa se face că oraşul a fost vândut, şi când spun vândut îmi asum în totalitate acest termen, bucată cu bucată. Practic, nu mai există nici o palmă de pământ care să nu fi fost cedată către anumite persoane agreate.

Iar măria sa Ion Lungu, încă primarul municipiului Suceava, vine şi spune cu nonşalanţa-i deja ipocrită, că sunt probleme cu modernizarea străzii Universităţii din cauza proprietăţilor private care se întind până în trotuar.

Păi bine, asta nu ştiau şi până acum? Eu am convingerea şi informaţiile necesare că tot ce s-a întâmplat în Suceava în privinţa retrocedărilor nu-i este deloc străin primarului Ion Lungu.

Este responsabil pentru fiecare petec de pământ pe care l-a dat cu acte mai mult sau mai puţin corecte. Iar dacă spune că nu ştia înseamnă că minte cu neruşinare.

strada universitatii

 

Să se consulte cu vărul său, secretarul Primăriei Suceava, Ioan Ciutac, el însuşi proprietar direct a multor terenuri din Suceava, conform propriei declaraţii de avere. Iar mulţi oameni mi-au spus că ceea ce se vede este nimic faţă de terenurile pe care le-ar avea Ciutac luate prin intermediari.

Troica din Primăria Suceava care are legătură cu retrocedările de terenuri din Suceava este completată cu Ioan Floriştean, un alt personaj cheie care cunoaşte absolut totul despre acest subiect.

Încet-încet, Suceava a devenit prizoniera unui grup restrâns dar foarte bine structurat, care a pus mâna, direct sau indirect, pe o avere uriaşă.

Cred că aceasta ar fi o chestiune pe care structurile de poliţie şi parchet ar trebui să o analizeze temeinic şi sunt convins că vor descoperi foarte multe lucruri interesante.