Shares

Update: În urma materialului legat de afişul buclucaş, reprezentanţii Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava au reacţionat prompt.

Conferenţiarul  universitar Alexandru Nedelea a explicat că afişul respectiv a fost realizat, cel mai probabil, de un student în cadrul unui proiect. Cu sprijinul altor studenţi, afişul de la Mitocu Dragomirnei a fost dezlipit de pe geamul magazinului.

Vreau să-i felicit pe cei de la Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava pentru modul în care s-au comportat în acest caz. Denotă că imaginea instituţiei chiar contează, iar dacă s-ar întâmpla la fel cu toate neregulile semnalate am avea o societate mult mai curată şi mai civilizată.

Mai jos puteţi citi articolul în urma căruia au reacţionat cadrele universitare sucevene.

Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava a ajuns să-şi păteze imaginea cu o serie de afişe postate prin diferite comune ale judeţului.

Litere lipsă, diacritice care ba sunt, ba nu sunt, plus dezacorduri, toate acestea pot fi observate pe un afiş care „tronează” pe geamul unui magazin din Mitocu Dragomirnei.

afis universitate

Din punctul meu de vedere, este o ruşine pentru o instituţie respectabilă cum este Universitatea. Un afiş care aduce doar deservicii şi care nu are ce căuta în locuri publice.

Pe viitor, cred că asemenea afişe, dar şi alte acţiuni în care este implicat numele Universităţii „Ştefan cel Mare” trebuie privite mai atent înainte de a fi aruncate pe „piaţă”.