Shares

Dacă o să vă uitaţi la fotografia lui Gabriel Şerban şi aţi citit şi titlul v-aţi gândi, probabil, că existenţa unui primar liberal într-un oraş important din judeţul Suceava este ceva magnific, de neînchipuit.

Cunoscând ce a înfăptuit primarul din Câmpulung Moldovenesc pentru urbea care din greşeală l-a ales, eu spun că excluderea sa din PNL este un mare câştig. Singura întrebare pe care le-aş adresa-o celor din PNL Suceava este de ce aşa târziu? Pentru că în cei 6 ani şi ceva de mandat, Gabriel Şerban nu s-a remarcat decât prin venirea la serviciu în costum naţional. În rest, activitatea sa a fost spre zero absolut. Iar dintre toate oraşele de munte ale judeţului Suceava, Câmpulung Moldovenesc arată deplorabil, o parte din „merite” revenindu-i şi lui Gabriel Şerban.

Decizia de a-l mătrăşi pe primarul neprimar a venit acum câteva zile. Gabriel Şerban a forţat ieşirea sa din PNL, sfidându-şi colegii, mă rog dacă-i mai pot numi aşa, pe care i-a anunţat chiar în cadrul unei şedinţe de Birou Permanent că a optat pentru a-l sprijini pe Gheorghe Flutur şi partidul de guvernământ. Deşi toată lumea ştia cu ce se ocupă primarul din Câmpulung Moldovenesc în orele de serviciu, această declaraţie a umplut paharul nemulţumirilor şi aşa se face că în scurt timp Gabriel Şerban nu va mai fi nici măcar istorie pentru PNL.

Chiar şi ultima declaraţie a primarului din Câmpulung Moldovenesc denotă că acesta şi-a pregătit de multă vreme plecarea sub aripa lui Gheorghe Flutur. „Îl sprijin pe Gheorghe Flutur atât politic, cât şi administrativ pentru un nou mandat la preşedinţia Consiliului Judeţean. Nu mă dezic de convingerile liberale, şi asta înseamnă că sprijin ceea ce face Gheorghe Flutur în judeţ, susţin proiectele sale pe linie administrativă”, a spus Gabriel Şerban.

Excluderea lui Gabriel Şerban din PNL este o bilă albă pentru Băişanu, mai rămâne de văzut cum va gestiona acesta situaţia şi pe cine va propune în fruntea organizaţiei din Câmpulung Moldovenesc, pentru că în scurt timp vin alegerile, iar pregătirea acestora depine de oamenii pe care liberalii se vor baza.