Brigada Diverse

Un câştig pentru PNL

Dacă o să vă uitaţi la fotografia lui Gabriel Şerban şi aţi citit şi titlul v-aţi gândi, probabil, că existenţa unui primar liberal într-un oraş important din judeţul Suceava este ceva magnific, de neînchipuit.

Cunoscând ce a înfăptuit primarul din Câmpulung Moldovenesc pentru urbea care din greşeală l-a ales, eu spun că excluderea sa din PNL este un mare câştig. Singura întrebare pe care le-aş adresa-o celor din PNL Suceava este de ce aşa târziu? Pentru că în cei 6 ani şi ceva de mandat, Gabriel Şerban nu s-a remarcat decât prin venirea la serviciu în costum naţional. În rest, activitatea sa a fost spre zero absolut. Iar dintre toate oraşele de munte ale judeţului Suceava, Câmpulung Moldovenesc arată deplorabil, o parte din „merite” revenindu-i şi lui Gabriel Şerban.

Decizia de a-l mătrăşi pe primarul neprimar a venit acum câteva zile. Gabriel Şerban a forţat ieşirea sa din PNL, sfidându-şi colegii, mă rog dacă-i mai pot numi aşa, pe care i-a anunţat chiar în cadrul unei şedinţe de Birou Permanent că a optat pentru a-l sprijini pe Gheorghe Flutur şi partidul de guvernământ. Deşi toată lumea ştia cu ce se ocupă primarul din Câmpulung Moldovenesc în orele de serviciu, această declaraţie a umplut paharul nemulţumirilor şi aşa se face că în scurt timp Gabriel Şerban nu va mai fi nici măcar istorie pentru PNL.

Chiar şi ultima declaraţie a primarului din Câmpulung Moldovenesc denotă că acesta şi-a pregătit de multă vreme plecarea sub aripa lui Gheorghe Flutur. „Îl sprijin pe Gheorghe Flutur atât politic, cât şi administrativ pentru un nou mandat la preşedinţia Consiliului Judeţean. Nu mă dezic de convingerile liberale, şi asta înseamnă că sprijin ceea ce face Gheorghe Flutur în judeţ, susţin proiectele sale pe linie administrativă”, a spus Gabriel Şerban.

Excluderea lui Gabriel Şerban din PNL este o bilă albă pentru Băişanu, mai rămâne de văzut cum va gestiona acesta situaţia şi pe cine va propune în fruntea organizaţiei din Câmpulung Moldovenesc, pentru că în scurt timp vin alegerile, iar pregătirea acestora depine de oamenii pe care liberalii se vor baza.

Articole asemănătoare

2 Comentarii

  1. Bine zis! Serban face parte din sleahta de paşunişti pe gustul lui Flutur,dintre aceia care adora sa se fotografieze in iţari si bundiţă cu jder; pe-acolo se afla si Dulgheru si Luhan,pesemne ca jderii aia au fost pedelisti si s-au predat la partid,sa garniseasca bunditele cu blana lor… Oare cat de prost poti sa fii sa te afisezi in Europa ecologista cu blana de jder daca pentru o singura bundita sunt necesare vreo 10 piei??
    De aici pana la chestia cu scrierea cu oi pe dealuri nu este decat un pas care a si fost facut. Se vede ca Flutur nu are habar de Photoshop (spre deosebire de infatigabila Eba,care stie..) adica nu a realizat ca putea sa faca un montaj pe calculator,nu sa chinuie oile pe dealuri.
    Asta este paşunismul,vecin cu megalomania si idioţenia!

  2. Era oarecum clar de vreo doi ani si a devenit 100% clar acum cateva luni cand a fost prezent intr o dimineata la Marea Mancatorie de Cacat(supranumita BucovinaTV). In momentul cand ai primit limbile in c*r de la Guliciuc inseamna ca esti deja admis in la famiglia.

Citiți de asemenea
Close
Back to top button