Brigada Diverse

Un oraş prea cultural

Printre mii şi mii de gropi, Suceava este, poate nu vă vine să credeţi, un oraş cultural. Poate prea cultural în unele seri, de nu mai ştie lumea cum să se împartă.

S-a întâmplat şi vineri seară, când târgul nostru îngheţat a găzduit patru concerte importante. Nicăieri nu a fost asistenţă maximă, iar dacă vor să mai scoată şi ceva profit, dar şi să ofere posibilitatea sucevenilor să participe la mai multe evenimente similare, administratorii cluburilor, restaurantelor sau discotecilor ar trebui să-şi facă un plan de bătaie comun.

La Padrino au cântat Berti Barbera şi Nicu Patoi, iar sala a fost departe de a se umple. Multe mese au rămas goale deşi apăreau drept rezervate. La fel s-a întâmplat şi la Giovani, unde au cântat cei de la Trupa Veche. Foştii colegi ai lui Tudor Chirilă, din trupa Vama Veche, şi-au pierdut serios din celebritate, iar scaunele goale de la Giovani de vineri seară spun multe despre asta.

În Disco Vox au ajuns clujenii de la Kumm. Ca şi Berti Barbera, cei de la Kumm nu sunt pentru prima dată la Suceava în ultimele luni, fapt care s-a simţit în încasări şi prezenţă.

Nici în pub-ul La fierărie nu a fost prea mai aglomeraţie, deşi locaţia nu este foarte mare. Daniel Iancu şi al său hit „Vine valu’ îmi ia calu’” nu a reuşit să umple sala.

Başca şi faptul că toate cele patru concerte au început la ore apropiate, ceea ce a făcut imposibilă prezenţa în două locuri diferite în aceeaşi seară. O fi prea mult pentru Suceava pentru o singură seară?

Articole asemănătoare

2 Comentarii

  1. daca nu avem ce manca si ne dau astia afara nu ne mai arde de cultura. guvernul de la care tu si monitorul sugeti fara mila ne da afara. lasa-ne in pace!

Back to top button