Shares

Primarul Ion Lungu a anunţat astăzi că şi-a creat pagină de facebook, iar prezenţa sa în mediul virtual nu a trecut neobservată.

În doar câteva ore internetul a fost „inundat” cu zeci de comentarii, ceea ce la prima vedere ar putea însemna o lovitură de imagine pentru actualul primar al municipiului Suceava, o strategie pusă la cale de echipa de PR a lui Ion Lungu.

Sincer, nu ştiu dacă a fost cea mai fericită opţiune, şi asta doar dacă citesc ceea ce spun sucevenii despre activitatea lui Ion Lungu şi despre cum arată oraşul pe care îl administrează din 2004.

Este şi el în rând cu lumea, însă cu o întârziere de 12 ani, cum e şi oraşul pe care îl patronează”, este părerea poate cea mai succintă, dar extrem de reală dintre mesajele de până acum. Nu trebuie neglijată o alte două remarci: „Să facă loc şi la alţii. Gata la pensie!”, respectiv „Curaj ai avut…….<GOSPODARULEEEE>”.

ion lungu

Cât despre ce îl aşteaptă, un alt cititor l-a avertizat pe edil: „Are proviziile asigurate în frigider pentru tot restul vieţii. Nu cred că sunt primul, dar nu pot să mă abţin. Bine ai venit în lumea virtuală şi multă, multă…sănătatee”. Fireşte, internauţii se aşteaptă ca mesajele negative să nu reziste prea mult pe pagina primarului Sucevei: „Nu o să aveţi timp să ştergeţi mesajele cât o să vă mai scrie lumea numai de bine…..!”.

Nici afacerile pe care sucevenii ştiu că Ion Lungu le-ar avea nu sunt ocolite din discuţii. „Să ne spună câte rânduri de pavele mai schimbă prin oraş. Cum au schimbat stâlpi de iluminat la care trebuia doar nişte vopsea, cum naiba mai circulă cadavre la maxi-taxi de prin anii 99?”, sau „În primele postări ale actualului fost Primar al Sucevei ar trebui să ne spună cum s-a îmbogăţit în cei 12 ani pe seama banului public, fiind deţinătorul a numeroase proprietăţi pe numele lui sau a altor apropiaţi”.

Fireşte, orice reclamă, fie ea şi negativă, tot reclamă se numeşte. Totuşi, Ion Lungu s-ar putea să-şi fi creat o problemă pe care nu o avea, iar dacă generaţia „facebook” se mobilizează cum doar ea ştie s-o facă, în seara zilei de 5 iunie 2016 este posibil să avem alt primar. Om trăi şi om vedea.