Brigada Diverse

Vasile Râmbu e bolnav de amnezie. Sau poate nu.

Zilele trecute, managerul Spitalului Judeţean Suceava, omul care s-a târât de la un partid la altul pentru a-şi menţine privilegiile, a fost gazda unor musafiri de la Bucureşti, de la Ministerul Sănătăţii, iar ca să fiu mai exact de la Comisia Naţională de Acreditare a Spitalelor.

Orientat cum îl ştie toată lumea, ca să nu folosesc alt termen mult mai dur dar care îl caracterizează de minune pe Vasile Râmbu, acesta s-a înconjurat de toţi oamenii momentului, fireşte aproape în unanimitate din USL.

L-a uitat pe cel care l-a alimentat cu bani timp de patru ani, bani în lipsa cărora nu mai avea cu ce se lăuda în faţa musafirilor, iar Spitalul Judeţean Suceava se putea transforma liniştit într-o circă sanitară de comună.

Persoana la care fac referire este Gheorghe Flutur, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, instituţie care a pompat direct sau indirect multe milioane de euro în imaginea nerecunoscătorului Vasile Râmbu.

Acest amănunt i l-a reproşat şi cineva care este în domeniu, medicul Cristian Irimie, fost secretar de stat în Ministerul Sănătăţii şi care ştie exact ce s-a întâmplat în ultimii ani în curtea celei mai mari unităţi sptialiceşti din judeţ. Fireşte, nenea Râmbu a scăldat-o în stilul său caracteristic, adică să nu-şi supere invitaţii din USL.

Semnele linguşirilor pe lângă mai marii zilei au fost evidente de mai multă vreme. Ca un manager grijuliu, Vasile Râmbu ar fi trebuit să iasă public şi să strige din toţi bojocii că fântâna arteziana şi celelalte investiţii pe linie de mediu de la Spitalul Judeţean Suceava au fost sistate. Nu a făcut-o, şi nu cred că este o omisiune scuzabilă, ci imputabilă.

Zisă pe de-a dreptul româneşte, Vasile Râmbu încearcă fie să-şi conserve scaunul de manager, fie să obţină alte privilegii din partea actualilor şefi din Consiliul Judeţean Suceava.

Dacă o vor face, oamenii din conducerea USL Suceava vor face o mare greşeală. Aceeaşi pe care au făcut-o şi alţii când i-au crezut jurămintele de credinţă şi loialitate. Iar trecutul lui Vasile Râmbu nu este chiar atât de îndepărtat pentru a nu putea fi verificat.

Articole asemănătoare

3 Comentarii

  1. Niciodata sa nu crezi juramantul de credinta al unor golani ca V.R.ci mai bine lasi totul in seama oamenilor de credinta,dar si acestia sunt rari,asa ca,derbedeii d-le Sandrinio cautatii peste tot sa radem de ei.Mie personal imi provoaca o stare de disconfort cand vad atata nedreptate in Romania dar totodata si o stare de multumire sufleteasca,cand vad ca de unde de neunde ii scoateti in evidenta,sa stie lumea cu cine are de-a face.Va felicit pt.articolele dv.pline de farmec si adevar.Va multumesc.

  2. Băi Rambu ,Strambu sau cum dracu te cheamă,lasă taxiurile să intre în spital să ducă bolnavii ca din ordinul tău de comunist obosit a trebuit să o duc în spate pe mama mea ca obositii aia de paznici au zis ca așa au ordin de la Rambu.Stau să mă cert și cu taximetristul și cu paznicii aia jegoși ca nu dai tu drumul la taxiuri să intre până la urgente.poate o să îți vină mintea la cap mai ne-a managerul lui pește prăjit….

Citiți de asemenea
Close
Back to top button