Brigada Diverse

Vitcu, în conservare

În conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava există o persoană care, teoretic, are funcţie de conducere şi putere de decizie.

În realitate, eu cred că domnul Vitcu şi Mihai este trecut pe linie moartă. Mai corect spus, fostul deputat, şef al învăţământului sucevean şi director de liceu în Fălticeni, toate obţinute prin mila PSD-ului sau PDSR-ului, este în conservare. Cam la fel cum sunt şi fosilele de la Muzeul Antipa. Aflat de vreo doi ani în funcţie, cum nu ştiaţi că Mihai Vitcu este inspector general adjunct la IŞJ Suceava?, fostul social-democrat a strălucit prin absenţă. Apariţiile sale prin presă sunt la fel de dese ca avioanele supersonice de pe Aeroportul Salcea.

Mă gândesc că Vitcu ar vrea să iasă mai mult în faţa camerelor de luat vederi şi a fotografilor, numai că nu-l lasă şeful şi prietenul său, Petru Carcalete. Ager la mânie şi bun cunoscător al manevrelor subterane din învăţământul sucevean, Mihai Vitcu ar putea spune ceva care să supere. Aşa că, partidul a ales varianta de a-i da un os şi de a-l închide în cuşcă. Numai că pentru PD-L s-ar putea să apară şi reversul. Conservat şi bine păstrat, başca şi cu o tolbă plină de informaţii care pot fi utile adversarului, Mihai Vitcu ar putea reveni la vechea lui iubire, PSD. Ei, şi atunci să vezi activitate şi declaraţii prin presă. Până anul viitor nu mai e chiar mult, iar trădările se coc la ceas de cumpănă şi la un pahar de vorbă.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. Daca PSD sau formula de opozitie unita va castiga alegerile – ceea ce nu este chiar imposibil – ar face o mare greseala sa scoata la lumina moliile lor si sa ni le ofere ca fluturi altfel vopsiti. Poate le vine mintea la cap,ar fi cazul.

Back to top button