Brigada Diverse

Wanted! Oferim recompensă!

Cei patru apostoli au fost trei, Luca şi Matei, am tras cu tunul şi a rămas unul. Aşa sună o vorbă din popor care se potriveşte de minune în privinţa parlamentarilor PD-L de Suceava.

Despre Eugen Uricec am scris deja că este sublim dar lipseşte cu desăvârşire. Deputatul Dan Gospodaru nu este nici el prea departe de Uricec, dar locul întâi cred că trebuie conferit senatorului Sorin Fodoreanu.

Dacă nu ştiţi cine este vă aduc aminte eu. A fost ales în Circumscripţia electorală 35, care cuprinde zonele Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei. După validarea în funcţie a devenit membru al Comisiei pentru Drepturile Omului, Culte şi Minorităţi, respectiv Comisia pentru Privatizare şi Administrarea Activelor Statului.

În perioada campaniei electorale de anul trecut, Sorin Fodoreanu (foto, pentru conformitate) promitea că va muta munţii din loc pentru a-i ajuta pe oamenii care îl vor vota.

sorin fodoreanu, pdl

„Pentru a depăşi această situaţie de criză avem nevoie de investiţii, atât din partea statului, cât şi din partea unor mari investitori privaţi. Acesta este lucrul la care mă pricep cel mai bine şi asta voi face pentru Bucovina din Senatul României. Vreau să dezvoltăm în principal sectoarele unde avem forţă de muncă bine pregătită. Adică turismul, zootehnia, axată pe creşterea animalelor, procesarea laptelui şi a cărnii, exploatarea lemnului, dar şi ramuri industriale ca textilele şi pielăria”, declara Sorin Fodoreanu acum un an. Fost preşedinte al Agenţiei Române pentru Dezvoltare, Fodoreanu a uitat cu totul de promisiuni. Mai mult, a uitat şi drumul spre zona pe care o reprezintă în Parlamentul României. Nu a uitat să-şi facă unul din cele mai scumpe cabinete senatoriale. Dintre cei patru senatori suceveni a cheltuit cel mai mult pentru amenajarea biroului, respectiv 31.473 de lei, în timp ce colegul său de partid, Orest Onofrei a avut nevoie de 28.165 de lei.

Fodoreanu mai este şi pe lista parlamentarilor „pătaţi”. Comandor în rezervă, a fost inginerul şef al Unităţii de Aviaţie Specială care se ocupa cu transportul familiei Ceauşescu. După 1989 a ras trecutul roşu şi a trecut la PNŢCD, pentru a ajunge, în acest moment, la PD-L. La funcţia pe care a ocupat-o în regimul comunist există suspiciuni că Securitatea nu i-a fost chiar străină.

Acesta este Sorin Fodoreanu, senatorul scump la vedere şi la vorbă. Dacă-l vedeţi pe stradă, vă rog să mă anunţaţi şi pe mine.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. ei, il gasesti la cabinetul lui parlamentar din C-lung. E Chiar dupa chioscul de Forneti, insa cum amandoua sunt portocalii, poate ca nu poate deschide usa de la Fornetarie….

Citiți de asemenea
Close
Back to top button