Shares

Fost viceprimar al municipiului Suceava timp de 4 ani şi încă vreo câteva luni subprefect al judeţului, Angela Zarojanu nu a digerat prea bine pierderea puterii. Şi pentru a-şi linge rănile, doamna Zarojanu, că altfel nu-i pot spune, s-a dat la fund.

De la serviciu, normal. În cele opt luni scurse de la începutul anului a dat pe la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA) Suceava doar câteva zile. În tot acest timp a fost la cursuri pentru înalţi funcţionari publici, în concediu medical şi într-un binemeritat concediu de odihnă. Că doar au obosit-o rău cursurile alea. Salariul i-a mers însă, iar pe card îi era virat lunar cu promptitudine. Câte 3.000 de lei lunar din banul nostru s-au scurs încet-încet în buzunarele doamnei Zarojanu. Când mi-am permis să-i spun că o serie dintre angajaţii APIA Suceava sunt nemulţumiţi pentru că trebuie să-i facă şi munca ei, ştiţi ce a spus doamna Zarojanu? „Dacă cineva este nemulţumit, să-mi suplinească absenţa. Care-i problema?”, a fost răspunsul obraznic oferit de fostul viceprimar şi fostul subprefect.

Mai nou, de vreo două săptămâni, doamna Zarojanu a lăsat-o mai moale cu APIA Suceava, unde şi-a surmenat şi nervii şi sănătatea.

angela zarojanu

Credeţi că a plecat la vreo firmă privată? Aiurea. A ajuns tot într-un loc plătit din bani publici. Este consilier la cabinetul senatorial al colegului liberal Tiberiu Prodan. Să nu vă închipuiţi cumva că o să mergeţi şi o s-o găsiţi pe doamna Zarojanu la vreun birou pentru a oferi informaţii şi pentru a pune osul la treabă. Nu. Va avea muncă de teren pe probleme administrative în colegiul senatorial al lui Tiberiu Prodan. Cum nu se putea mai bine, că doar cine stă s-o verifice pe teren. Iar şeful ei, cel puţin teoretic, a dat dovadă de aceeaşi mostră de obrăznicie pe care o afişează şi doamna Zarojanu când vine vorba de muncă pe bani publici. Cică nu poate să spună care este salariul pe care-l va încasa noua consilieră. De ce domnule Prodan nu se poate asta? Acei bani nu sunt tot publici, din banul celor care v-au ales şi au dreptul să ştie ce anume faceţi?

În concluzie, o nouă pâine albă pe masa ex-ei Zarojanu. Că doar nu degeaba şi-a ales sloganul „Angela merge mai departe”.