Shares

5 din 55.000 înseamnă un procent de 0,0001%, adică ceva neglijabil.

Astăzi am fost sunat şi mi s-au adus 5 pliante ilegale scoase pe piaţă de PSD Suceava sub oblăduirea strategului Ovidiu Donţu. Iar semnalele pe care le am este că voi mai primi şi alte pliante similare.

Veţi spune probabil că e ceva nesemnificativ, dar persoana de la care am primit materialele electorale ale PSD mi-a povestit că le-a găsit aruncate într-o scară de bloc, iar şansele de a găsi şi în alte scări pliantele care-l promovează pe medicul Tiberius Brădăţan sunt suficient de mari.

Nu mi-am propus să alerg să strâng aceste pliante şi nici nu am s-o fac. Am vrut doar să demonstrez că pe suceveni, pe mulţi dintre ei, îi doare fix în dos de pliantele gândite şi aruncate pe piaţă de PSD. 

Pe scurt, mi-am făcut datoria de cetăţean şi am adunat 5 pliante ilegale ale PSD, plus unul care-l aveam de săptămâna trecută înseamnă chiar 6.

afise bradatan

Zilele trecute am fost întrebat dacă în ultima săptămână de campanie va apărea pe piaţă un ziar de campanie în care să apară un material pe care l-am scris acum vreun an despre piscina familiei Lungu. Fireşte, nimeni nu m-a informat despre acest aspect.

Faptul că un asemenea material este distribuit pe facebook nu mă deranjează câtuşi de puţin, pentru că de asta a şi fost publicat, pentru a fi citit.

Îi anunţ, în schimb, pe cei care vor scoate vreo broşură electorală nesimţită şi o vor distribui pe piaţă folosind articole publicate de mine, oricare ar fi acelea, că lucrurile nu vor rămâne aşa. De va fi să ajungem la proces, sunt dispus s-o fac şi pe asta.