Brigada Diverse

Cine are prioritate?

Fotografia de mai jos este de la intersecția aflată în zona Bisericii Sf. Simion (Turnul Roșu) din municipiul Suceava. Aici sunt patru străzi care ajung într-un punct comun (dinspre Lidl, dinspre Autogară, dinspre Serpentine și dinspre Baia Comunală). Pe străzile indicate cu săgețile de culoare verde și galbenă există semnul ”Cedează trecere”. Celelalte două străzi, marcare cu roșu, respectiv albastru, nu există nici un semn. Pentru șoferi apare următoarea întrebare. În cazul în care în intersecție ajung simultan patru autovehicule cine va avea prioritate și cum vor trece șoferii pentru a nu se ciocni.  Un exercițiu de logică la care vă invit să dați răspunsul corect.

P.S. POSTAREA ESTE FĂCUTĂ ÎN CONTEXTUL ÎN CARE LA SUCEAVA S-AU DAT MULTE PERMISE AȘA CUM ȘTIȚI CU TOȚII!!!! OARE TOȚI ȘOFERII CARE CIRCULĂ PE STRĂZILE DE LA NOI ȘTIU CINE ARE PRIORITATE ÎN ACEASTĂ INTERSECȚIE???

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. Rosul trece primul, avand prioritate de trecere pe sensul de mers inainte.
    Al doilea va trece albastru, deoarece este obligat sa vireze la stanga, sensul de mers inainte fiind interzis, fiind obligat sa cedeze prioritate de dreapta autoturismului rosu. Ulterior vor trece galben si verde pe directia inainte. Daca se schimba sensul de mers, se va ceda prioritate de dreapta.

Citiți de asemenea
Close
Back to top button