Brigada Diverse

Cum a mai scăpat PSD de un primar în funcţie

Cu un an înaintea alegerilor locale, PSD şi-a mai bătut un cui în talpă.

Prin excluderea lui Ioan Corjuc din cadrul organizaţiei sucevene, social-liberalii au lovit de fapt câinele. Iar stăpânul, chiar dacă nu a lătrat zgomotos până acum, le va întoarce spatele cu primul prilej.

Şi acesta nu poate fi decât în 2012, când sunt organizate alegerile în comunele şi oraşele judeţului.

După cum spuneam, excluderea lui Ioan Corjuc din partid a avut un dublu impact. O dată asupra acestuia, iar a doua oară, şi ceea ce este mai important, asupra structurii organizaţiei PSD din Ipoteşti. Pentru cei care nu ştiau, în această comună primar este Dumitru Corjuc, nimeni altul decât tatăl lui Ioan Corjuc.

Iar afrontul de a-şi vedea fiul exclus din partid după 13 ani nu i-a căzut deloc bine. Oameni importanţi din PD-L Suceava spun că primarul din Ipoteşti şi-a dat acceptul de a candida anul viitor pe listele partidului condus autoritar la nivel local de Gheorghe Flutur.

Pentru PSD ar fi o lovitură grea, mai ales după recentele modificări legislative care îi validează pe primari din primul tur de scrutin. Şi cum orice primar în funcţie are şi notorietatea cea mai mare, în special în zonele rurale, este de aşteptat ca Ipoteştiul să se decoloreze din roşu în portocaliu. Iar cu câteva investiţii pe ultima sută de metri, care prevăd ceva asfaltări sau betonări, ori balastarea unor drumuri, calea lui Dumitru Corjuc spre un nou mandat în fruntea Primăriei Ipoteşti este liberă.

Şi probabil nu va fi singurul primar care schimbă macazul, zvonuri asemănătoare circulând şi în jurul primarilor din Adâncata, respectiv Pătrăuţi.

Notă: Cu ceva bani de la judeţeana de partid, drumurile vor fi asfaltate în Ipoteşti, iar Dumitru Corjuc va obţine un nou mandat de primar, pe listele PD-L.

Articole asemănătoare

3 Comentarii

  1. Si ce daca va obtine? Tot asa cum il va obtine sub steagul pedele il va vinde urmatorilor puternici ai zilei,asta este sigur ! Abia cand PSD va avea curajul sa-si asume conditia morala pe care nu a avut-o sub diferiti lideri mai mult sau mai putin acoperiti (cu plapuma partidului,desigur) abia atunci va merita sa se pretinda partid social si democrat. Mai sunt cativa cu kuru-n doua luntre care se dau colorati in rosu,martiri ai credintei in Ponta,care dau raportul la Flutur si fac afaceri zemoase cu ai lui . Si aia trebuie lasati in parohia lui Flutur,sa se adeveresca vorba cu „…cine se aseamana, se aduna…” Cu cat mai repede cu atat mai bine.

  2. Sincer putin imi pasa din partea carui partid va candida Corjuc. Singura mea curiozitate(daca merge cu PDL ul) este ce va face si ce va spune „celmaiprostomcareaaparutvreodatalatelevizor”(cunoscut si sub numle de Dorel Guliciuc). Acest idiot patentat l a f….t din orice pozitie a putut pe acest primar de Ipotesti in rahaturile alea de emisiuni matinale unde da limbi sau scuipa rahat(in functie de situatie). De, s ar fi vazut poate el, sireacul, oaresicum candidat pentru Primaria Ipotesti. Ar fi fost o treaba, la doi pasi de oras, terenuri, chestii, treburi etc.

  3. Mai Sandrinio, aveam niste pretentii de la tine….oare ce a fost mai intai, soarele sau floarea soarelui?
    In mom in care s-a decis excluderea lui Corjuc junior era foarte clar pentru PSD Suceava ca seniorul era IRECUPERABIL, era patat cu portocaliu si petele nu mai ieseau la nicio spalare.
    Este foarte greu de crezut ca PSD a facut o miscare gen Vadim Tudor, care in puseuri de nervi mai exclude 2-3 membri din PRM care nu au dat buna – ziua.

Back to top button