Brigada Diverse

Deputații AUR Suceava spun că e ”coadă” la candidaturile pentru diferite funcții

Dorel Acatrinei și Florin Pușcașu, deputații care reprezintă AUR Suceava în Parlamentul României, susțin că e ”coadă” pentru candidaturile pentru diferite funcții la alegerile de anul viitor care vor avea loc inclusiv la nivel de primării și Consiliul Județean. Mai mult, AUR ar fi pe primul loc în sondajele altor partide încă de acum trei luni și trendul ascendent ar continua.

”Nu am realizat sondaje în nume propriu. Avem informații de sondaje pe care le-au realizat partidele concurente. În Suceava, AUR este de multă vreme pe primul loc. Informațiile noastre pe surse sunt că la nivel național AUR a depășit PSD cu peste 8 procente. În județ de mai bine de trei luni suntem pe primul loc. Pe municipiul Suceava nu pot să spun. Sunt sondaje făcute de PSD și PNL. Dacă aș da un procent e obraznică cifra pe care v-aș da-o, așa că prefer să rămână realitatea cea care confirmă informațiile pe care le avem. Pot spune că avem 8 procente înaintea PSD la nivel național”, este afirmația lui Florin Pușcașu.

În ceea ce privește candidații pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava și de primar al municipiului Suceava nu au fost vehiculate nume, ci doar faptul că sunt mulți doritori. ”Nu am stabilit candidatul. Avem un cerc, suntem în discuții cu toată lumea care își exprimă și disponibilitatea și are și pregătirea și expertiza să candideze pentru asemenea funcții. Nu am decis încă nimic. În privința candidaților de la Primărie și CJ sunt foarte multe persoane care sunt îndreptățite să spere la un loc pe listele noastre. Decizia probabil o vom lua în urma unor măsurători individuale. Cu siguranță, vor fi și mai mulți doritori de aici încolo”, a susținut Dorel Acatrinei.

Voi ce credeți? Este AUR peste PNL și PSD în județul Suceava?

Articole asemănătoare

Back to top button