Brigada Diverse

Dezamăgirea numită Ezekiel

Venit pe un val de încredere și optimism foarte ridicat, actualul primar din Salcea, Ezekiel Belțic, a reușit să dezamăgească pe foarte multă lume.

Și-a încălcat propriile promisiuni, una din acestea fiind de a nu candida din partea unui partid mare, iar în final s-a înscris în PNL.

În 2020 a candidat din partea unei formațiuni politice obscure, Partidul Alternativa Dreaptă. În programul său de campanie de acum patru ani, la punctul 5, Ezekiel Belțic anunța: ”Nu candidăm din partea unui partid politic mare care să ne dicteze cum să facem și ce să facem (ex: cui să dăm o lucrare, să oferim comisioane etc). Suntem simpli, cinstiți, dedicați și vom da socoteală doar în fața dumneavoastră, respectând în totalitate legea și programul de guvernare local”.

În ceea ce privește cele 100 de promisiuni din campania electorală din 2020 a reușit să îndeplinească maxim 20% din ele.

Ioan Pavăl, primarul comunei Dumbrăveni, una din comunele care arată cel mai bine din tot județul, dacă nu și din țară, a simțit pe propria piele ce înseamnă să îi acorzi credit lui Ezekiel Belțic.

Într-un interviu acordat recent, primarul din Dumbrăveni spunea: ”L-am ajutat pe Ezekiel să ajungă primar la Salcea și am făcut o mare prostie. Cred că e cea mai mare greșeală pe care am făcut-o eu. Am crezut în tinerețea lui, dar nu a făcut ce a spus că va face și ce am crezut eu că va face pentru oameni. Am constatat că a continuat niște proiecte ale fostului primar și în rest nimic mai mult”.

Un alt proiect pe care îl trâmbițează mereu, cel al educației, l-a lăsat corigent pe Ezekiel Belțic.

Joi, 9 mai, de Ziua Europei, a primit un premiu de la ISU Suceava. Primăria Salcea a fost amendată cu 50.000 de lei pentru lipsa autorizației la incendiu a școlii din Salcea.

Asta în condițiile în care ISU Suceava a avertizat Primăria Salcea încă de anul trecut să intre în legalitate. Ce a făcut Ezekiel Belțic în acest sens? Nimic, iar dovada este sancțiunea aplicată acum.

Și mare parte din oamenii de afaceri care l-au susținut inițial pe actualul primar au plecat de lângă el, după ce a reușit să le trădeze și acestora încrederea acordată.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button