Brigada Diverse

Gura păcătosului adevăr grăit-a

Astăzi, la conferinţa de presă susţinută la stadionul Areni, noul consilier sportiv al preşedintelui clubului Cetatea a rostit un mare adevăr. Eu cred că l-a luat gura pe dinainte, dar vorba sunt convins că adevăr grăit-a el.

Ce a spus Silviu Stănescu, de altfel un onorabil om de fotbal, este doar o confirmare a ceea ce ştiam cu toţii mai demult, anume că toate deciziile importante de la club le ia primarul Ion Lungu.

Spre final, preşedintele Ciprian Anton a prezentat noul echipament de joc, care nu mai are culorile clubului, galben-albastru, ci alb-albastru, cu inserţii negre. La întrebarea de ce au fost schimbate culorile, la un moment dat a răspuns şi Silviu Stănescu (foto).

silviu stanescu

„Domnul primar şi-a dat acordul pentru această schimbare”, cam aşa a sunat răspunsul unuia dintre cei şase fondatori ai clubului Cetatea. „În ce calitate a fost chestionat primarul pe această temă?”, a fost o nedumerire de bun-simţ. „Păi, în calitate de om care dă bani la echipă”, a răspuns prompt Silviu Stănescu.

Pardon, sunteţi într-o mare eroare domnule profesor. Banii nu-i dă primarul Lungu din buzunarul propriu sau din bugetul familiei. Sunt bani pe care îi daţi şi dumneavoastră, şi eu, şi toţi sucevenii care îşi plătesc cinstit taxele şi impozitele.

Primarul Ion Lungu nu are nici o funcţie la echipa de fotbal, deci nu văd de ce era nevoie de acordul său pentru a schimba culorile de pe echipament, deşi nici acest lucru nu mi se pare corect. Alţii se judecă prin tribunalele sportive (vezi Timişoara) pentru a-şi păstra culorile, şi noi le schimbăm mereu, ba jucăm în portocaliu, ba în gri, ba în nu ştiu ce-i mai trece prin cap vreunui ocupant de fotoliu.

Banii pe care Primăria i-a virat echipei de fotbal au în spate un proiect, iar cei care l-au întocmit şi cei care s-au aflat ori se află la conducerea clubului trebuie să dea socoteală, pentru că în final e vorba de contribuţia fiecăruia dintre noi.

Ca atare, eu îl socotesc pe Ion Lungu preşedinte de facto al Fotbal Club Cetatea. Mă înşel?

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. Cooooorect! Nu e nimic nou ca taranu din Prelipca taie si spanzura la echipa de fotbal. Asta se intampla de cand e echipa asta si asa va fi mereu. Porcu asta de primar ar trebui sa ajunga pe mana DNA ului ca sigur a luat bani negri pe cei doi jucatori. Stanescu nu mai e de foarte mult timp un onorabil om de fotbal. E un onorabil lingau care il pupa in fund pe Lungu.

Citiți de asemenea
Close
Back to top button