Bârfe

Hoffman adjunct, Todiruţ şef la poliţie

Fiecare zi care trece aduce noi scheme pentru funcţiile de conducere din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava. Dacă până acum comisarul şef Ioan Nicuşor Todiruţ era ca şi destituit, acum, acesta pare să rămână în funcţie.

Dat ca sigur pentru postul de şef al IPJ Suceava, comisarul şef Dan Hoffman (foto), actual şef al Serviciului Paşapoarte, s-a înscris pentru funcţia de adjunct al instituţiei.

hoffman

Examenul va avea loc pe 12 august şi la el vor participa şi alţi ofiţeri, aşa cum se ştie la Prefectura Suceava.

Funcţia de adjunct al şefului IPJ Suceava a rămas vacantă după ieşirea la pensie a comisarului şef Mircea Smoleac, iar toată configuraţia conducerii instituţiei a depins de comisarul şef Ioan Nicuşor Todiruţ.

Destituit ca sigur, blagoslovit cu un dosar penal la DNA, Todiruţ părea victimă sigură. În final, se pare că a reuşit să-şi aranjeze apele şi să rămână în funcţie. Rămâne de văzut pentru cât timp.

Oricum, încurcate sunt căile Domnului.

Articole asemănătoare

19 Comentarii

 1. dupa cum va spuneam…”dak am sa ma intorc, pre multzi am sa popesc”… desi nu a fost plekt niciodata…ci doar in concediu
  iar se zgarie „prietenii” lui Todirutz…
  oricum, nu e sigura treaba, desi mie mi se pare o revenire la normalitate…
  sincer, Sandrinio, tu chiar nu vezi k este cel mai bun management la nivel de I.P.J de muuuuuuuulta vreme?!!?!
  sincer, acum…
  intr-adevar k nu se compara vremurile si timpurile, dar totusi…
  desi,eu vad inscrierea lui Hoffman pt. adjunct doar k o etapa intermediara si necesara in saltul spre varf…dupa parerea lui !
  cred k a vazut k nu se poate acum sa aiba sofer la un audi A4 negru sau la un jeep grand cherokee, si a zis…hai k si locul 2 e bun…pt.moment.
  si o sa astepte …poate alegerile din toamna, knd s-or schimba culorile !!!
  dar dak nu se schimba, si el o sa fie adjunct si nu sef la pasapoarte,iar Todirutz o sa ramana sef la I.P.J…sa vezi atunci show ! pay back time !!!
  crede-ma k stiu ce spun !
  asteptam !!!
  si ar mai fi o varianta… gandeste-te tu… 12 august examen pt. adjunct al sefului I.P.J…tot pe 12 august se termina concediul lui Todirutz…coincidentza? poate, desi nu cred !
  mai vb. peste o saptamana.

 2. romaniac,mai arielule,mai oracol neprihanit… 🙂 incerci sa sugerezi ca ai cunostinta de „bucataria interna” a politiei suceava,mai ia seama de un aspect : toate blogurile ce apartin celor din mass-media,nu doar scrisa,sunt „vizitate” de cei de la I.G.P.R,este un servici care din asta traieste,iar articolele cu informatii despre politie sunt aduse la cunostinta…sefilor,chiar a ministrului. Eu am facut publice fapte ce implica neprofesionalismul,coruptia… a unui (inca) politist pe nume Rotaru,asta-i una din menirile unui astfel de blog.. 🙂 Tu,in schimb,mai arielule,nu aduci nimic concret nici pro,nici contra…,asta-i atitudine,mai oracol neprihanit? 🙂

 3. petronel,vezi k esti in eroare..iar ministrul tau actual e posibil maine sa nu mai fie .cat despere domnul Rotaru nu uita k are niste ani in spate de munca de judiciarist dka stii ce-i ala iar faptul k este seful unei politii de municipiu….ai vrea tu ..cat despre domnul Todirut munceste,realizeaza si tu ce a realizat el,fa echilibristica intre necesitatile unui inspectorat judetean de politie si bugetul de care dispui in conditiile de astazi,fa fata cu brio si poate mai vorbim dupa…se vede k esti carcotas

 4. giani chirita,citeste toate comentariile facute de mine pe acest blog,cu privire la „domnul” Rotaru..,am acoperire ptr tot ce am scris..,ca tu incerci sa-i albesti… e problema ta,o faci timid si din pozitia „echer”. Tu ma cunosti,dar te alinti,asa de dragul afinitatilor tale ptr cei doi. Rotaru,nu a excelat niciodata ca judiciarist,prindea minori pe care-i snopea in bataie ptr a scoate a.n.-euri,facea japca la sticlele cu vodca a ucrainienilor din autocare la Stibina,si dormea cu capul pe treptele scarilor de la barul „ok”,asa l-am cunoscut eu (si nu numai)in 1997… Esti darnic sau doar lingusitor cind ii atribui calitatea de judiciarist? :)) Cu privire la Todirut…,nu pot „realiza” ce a… „realizat” el…,ptr ca mie imi place sa am somnul tihnit…,cit despre „echilibristica” de care vorbesti…,se „risca” mai putin daca nu oferea premii si salarii de merit cu un discernamint… indoielnic,si avea un control desavirsit pe adjuncti,deci probleme de menegement 🙂 ,nu-s circotas 🙂 mai prietene :))

 5. gianini chirita(se intoarce),degeaba-i slavesti,banii nu-i mai vezi!! mascariciule!!

 6. rebelul perfect,ce-i mai frustratule? :)) mai… „perfectule”,lasa sterilitatile si pupincurismul,iesi pe intervat! Intretine o discutie civilizata,ai vreun argument? 🙂

 7. LANTUL SLABICIUNILOR AN SF. SA „COMPLETAT”…. GI ANI, CHIRITA ALIAS ROTO SAU GENU SAU GEANI SAU NASU SAU.. … MAI ROMANIACULE NU FI ASA DE SIGUR PE TINE,CARE MANAGEMENT „BUN”!!!! PT ACOLITI DA! SI PT NASII TAI DRAGA…. SALARII DE MERIT SI BANI SPALATI!! PT CEI CARE NU STIU : TEODOROVICI, HOFMAN SI INCA VREO DOUA CAPACITATI SUNT NASSII LUI TODI ….SI CEEA CE ZICE PETRONELUL E FFF ADEVARAT DOAR LA VAZUT UN ORAS INTREG …

 8. Romaniac ce zici de o bere? o putem bea in tihna..Petronele tu ia l pe Ionii si ducetiva unde a dus mutu iapa si surdu roata fratilor k va meritati soarta. Ofticativa,hai ofticativa…ha,ha,ha Asta apropo de Nica ala cu care Petronel si altii k el faceau valuri.

 9. 🙂 eu militez cu „NOUA DREAPTA”,ca si orientare politica. Atit fostii cit si actualii ministri nu ma intereseaza din acest punct de vedere.. Tu in schimb dai mare dovada ca esti bolnav,scenarita cronica.. :)) TOTUL e relativ si provizoriu,chiar nu intelegi rebel agramel? :))

 10. 🙂 „Desteptule”? Deviezi de la subiect,de la subiectul acestui articol(si nu numai ),ai doar vagi si sterile incercari de a te lua de mine… 🙂 TOTUL este relativ si provizoriu,mai rebel agramel! :)) Nu-i „clatesti” imaginea(si asa sifonata) lu’ Todirut,prin astfel de comentarii.. Chiar! Ai ceva personal cu el? 🙂

 11. 🙂 🙂 „ce ti o ei”? IA-O tu pe cimpii,agramat frustrat!! 🙂 Stii cine sunt,eu spre deosebire de tine imi semnez comentariile cu numele meu.. Cit despre injuraturi… 🙂

Citiți de asemenea
Close
Back to top button