Brigada Diverse

I-a făcut SRI-ul dosar lui Flutur?

Alegerile pentru şefia PD-L s-au jucat în culisele Serviciului Român de Informaţii. Cel puţin aşa susţin jurnaliştii de la Cotidianul, care au publicat un amplu articol pe această temă în ediţia electronică.

Pe masa preşedintelui Traian Băsescu ar fi ajuns 100 de dosare despre toţi „dizidenţii”, iar cu ocazia întâlnirilor de partid, şeful statului le-ar fi spus verde-n faţă cum stă situaţia.

Poate aşa se explică şi de ce mulţi susţinători ai lui Vasile Blaga s-au reorientat peste noapte şi au trecut în tabăra lui Emil Boc.

Printre aceştia se află şi preşedintele organizaţiei judeţene a PD-L Suceava, Gheorghe Flutur. Chiar dacă nu a spus deschis că-l susţine pe Blaga, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a dat semnale de apropiere cu „buldogul”.

Apoi, fără prea multe vorbe a trecut cu arme şi bagaje în spatele lui Emil Boc şi acolo pare să fi rămas. Nu ar fi exclus ca şi Gheorghe Flutur să „beneficieze” de vreun dosar întocmit de SRI şi cu care Traian Băsescu să-l fi şantajat pentru a vota cu cine trebuie la alegerile din week-end.

Sunt curios dacă vreunul dintre cei care au schimbat macazul în favoarea lui Boc va trăda şi va vota în favoarea lui Blaga, sau dosarele întocmite de SRI sunt suficient de documentate pentru a stopa din faşă orice tentativă de acest gen. Până vom afla rezultatele votului final din PD-L nu mai avem de aşteptat prea mult.

Articole asemănătoare

3 Comentarii

  1. Sigur ca nu,că doar nu se ocupă nici Basescu,nici SRI, nici Coldea, cu asa ceva,doamne fereşte! Dar,dacă i-ar fi făcut,contează numai momentul in care aceste dosare devin exigibile,ca sa zicem asa,ceea ce se poate intampla oricand,asa sa ne ajute Dumnezeu !

  2. dar de ce sa-i faca unul nou? n-a trebuit decat sa scoata din sertar unul din cele vechi. bineinteles adus la zi!

  3. Orice candidat impotriva lui Flutur nu trebuie decat sa iasa in fata cu poza asta si sa intrebe ca Base: Il Vreti pe EL?
    Involutia lui Flutur dupa gaino-ucidul provocat pana la tupeul actual si sfidarea fata de romanul de rand sunt cel mai bine reflectate in poza cu salutul „ciudat” si ceasul de aur afisat.

Back to top button