Brigada Diverse

Incompetenţii de la Primăria Suceava

Un eveniment care s-a petrecut zilele trecute mă face să afirm că Primăria Suceava colcăie de incompetenţi.

Pe o stradă secundară din cartierul Obcine, care nu mai fusese asfaltată de 20 de ani, s-a întâmplat minunea. Muncitorii de la Florconstruct, firma de casă a primarului Ion Lungu, au întins un covor asfaltic care i-a surprins plăcut pe locatari.

Minunea, ca orice minune din Suceava, a ţinut fix trei zile. Pentru că nici bine nu se întărise asfaltul că la faţa locului au venit muncitorii altei firme şi au spart totul pentru a schimba niscai conducte.

Dacă ar fi fost vreo avarie neprevăzută situaţia era de înţeles. Dar nu. Totul era ştiut dinainte. Cei de la Primăria Suceava ştiau că pe acea stradă urmau să se execute lucrări de înlocuire a conductelor, aşa cum cunoşteau şi faptul că strada trebuia asfaltată.

strada asfaltata si apoi sparta

Orice logică elementară spune că îi aduceai la aceeaşi masă pe şefii celor două firme, iar lucrările se efectuau într-o ordine firească.

Nu s-a întâmplat asta, iar banii cheltuiţi pe asfaltare au fost făcuţi praf în doar câteva zile. Răspunde cineva pentru acest lucru? Fireşte că nu.

Într-o ţară cât de cât civilizată, angajaţii Primăriei care a gestionat problema ar fi fost demişi sau plecau de unii singuri. La noi nu doar că nu vom vedea demisii, dar nici nu se va ajunge ca asfaltul spart să fie imputat vreunuia dintre incompetenţii de la Primăria Suceava.

Şi ne mai mirăm că oraşul arată aşa cum arată. Cu asemenea oameni şi conducători, viitorul nu ne rezervă nimic bun. 

Articole asemănătoare

2 Comentarii

  1. SI CE-I NOU IN ASTA? CAM TOATE STRAZILE SUCEVEI AU SUFERIT ACELASI „TRATAMENT” IN DECURSUL ANILOR DE CAND CEI CE VOTEAZA IN SUCEAVA&BURDUJENI IL TOT ALEG PE LUNGU PRIMAR!
    POATE CA NOU E CA NUMAI ACUM BAGI DE SEAMA, DUPA CE TI L-AI SCOS PE GODFATHER LUNGU DIN SUFLET!

  2. Viitoru-i sumbru atat timp cat conduc golanii incompetenti.Jos cu ei.

Back to top button