Bârfe

N-am bundiţa mea, sunt supărat!

Supărare mare pe capul preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava acum câteva zile. În timp ce-l aştepta pe preşedintele României la „Hora de la Prislop”, Gheorghe Flutur a constatat că nu are o bundiţă pe care s-o îmbrace în locul sacoului, sau pe care să i-o ofere lui Traian Băsescu.

Nemulţumirea lui Flutur a crescut când a observat că autocarul cu care s-au deplasat membrii Ansamblului „Ciprian Porumbescu” din Suceava era la distanţă prea mare, şi nu mai avea timpul necesar pentru a trimite pe cineva pentru a-i aduce o bundiţă. Aşa se face că preşedintele Consiliului Judeţean Suceava l-a întâmpinat în costum pe Traian Băsescu, cu care s-a amestecat apoi prin mulţimea adunată pentru a participa la acest eveniment.

Flutur este un fan al bundiţelor, iar în octombrie anul trecut a reuşit să supere serios un bărbat din Stroieşti.

flutur bundita

Forumul Regional de Investiţii, organizat în centrul municipiului Suceava, a beneficiat şi de vizita ambasadorului Austriei la Bucureşti, Excelenţa Sa Martin Eichtinger. Acesta a fost îmbrăcat de Gheorghe Flutur cu o bundiţă expusă la acest târg, iar în final, ambasadorul a plecat cu tot cu dar. Toate bune şi frumoase, numai că bundiţa era a unui cetăţean din Zahareşti, care o împrumutase pentru a fi prezentată la târg. Cum nu şi-a mai văzut bundiţa înapoi, bărbatul a ajuns până la Dragoş Juravle, unul dintre organizatorii manifestării şi mâna dreaptă a lui Flutur. Iniţial, acesta a scăldat-o şi a încercat să-l ducă cu vorba pe om. Proprietarul a insistat şi a ameninţat că va merge mai sus pentru a reclama totul, moment în care Juravle i-a oferit o anumită sumă de bani, ceea ce a mai calmat spiritele.

Stau şi mă întreb dacă lui Flutur îi trecea prin cap să-i împrumute lui Băsescu o bundiţă dintre cele ale Ansamblului Ciprian Porumbescu, iar preşedintele pleca spre Bucureşti cu ea, cine o plătea. Pentru că, nu-i aşa?, bundiţa face parte din obiectele de inventar ale instituţiei.

Articole asemănătoare

2 Comentarii

  1. La cum merge treaba e o chestiune de timp pana cand Flutur o sa fie scuipat in fata si fugarit cu pietre cand o sa-si arate mecla de hot de lemne pe la sarbatorile campenesti.

Citiți de asemenea
Close
Back to top button