Brigada Diverse

Nea Vasile, promisiunile și lingăii

Eu, Vasile Rîmbu, candidat PSD pentru funcția de primar al municipiului Suceava, promit solemn: voi crește numărul de viceprimari, la 4, 6 sau cât va fi nevoie, pentru a acoperi toate promisiunile pe care le-am făcut în ultima vreme. Dacă e nevoie, facem acest număr de viceprimari chiar fără număr.

De asemenea, în mărinimia mea, voi spori numărul de posturi de administrator public al orașului. Știu că ”răposatul” Ion Lungu avea doar un astfel de post, dar eu, prin puterea care îmi va fi transferată de oamenii de bună credință din acest oraș, voi tripla aceste posturi. Trebuie să le mulțumesc astfel tuturor lingăilor care în aceste clipe așteptare îmi gâdilă anumite simțături. Așa să îmi ajute partidul, nea Marcel, spitalul, Mircea Lucescu … . Stai bre, că e cazul să mă opresc.

Voi, cei care ați primit oferte, și nu sunteți puțini, să vă gândiți că funcțiile sunt trecătoare. În rest, doar de bine. Unii veți da din buze și veți cuvânta precum necuvântătoarele. Dar, vă veți bucura de schimbare.

Apropo, LH va fi viceperimar? Că așa ați promis. Sau e doar o păcăleală de 1 aprilie?

Articole asemănătoare

Citiți de asemenea
Close
Back to top button