Brigada Diverse

O ştire comică: Luhan cuplat cu Tania Budi

O colegă mi-a atras atenţia astăzi despre un eveniment, să-i zicem monden. Mai exact, o ştire din ziarul Libertatea, care îl prezintă pe Petru Luhan alături de Tania Budi.

Alături de două fotografii, în care eurodeputatul PDL, fost administrator al Consiliului Judeţean Suceava, apare şi un text, cu următorul conţinut:

„Vedeta de televiziune Tania Budi a fost surprinsă de fotoreporterii Libertăţii pe terasa Tratoria Il Calcio, din faţa hotelului Hilton din Bucureşti, luând masa cu deputatul european al PDL Petru Luhan.

Cei doi s-au întreţinut aproximativ două ore, după care europarlamentarul a condus-o la maşină, el intrând în hotelul în care era cazat. Gurile rele susţin că între vedetă şi politician ar exista o oarecare relaţie mai strânsă, cei doi întâlnindu-se şi pe Litoral, la Mamaia, unde au fost văzuţi împreună”.

Sincer să fiu, o ştire mai penibilă rar am putut să văd, iar din câte îl cunosc pe acest Petru Luhan sunt aproape convins că i-a plătit pe cei de la Libertatea să-l „surprindă” alături de Tania Budi.

Poate pentru a contracara alte zvonuri, acest nimeni, care a fost plătit regeşte din banii sucevenilor cât timp a ocupat funcţia de administrator al judeţului Suceava, îşi înscenează acum tot felul de întâlniri cu vedete dâmboviţene.

Şi pentru a închide gura cârcotaşilor, trebuie spus că nu cu mult timp în urmă, acelaşi Petru Luhan a fost prezentat, fireşte de aceeaşi gazetă de perete Libertatea, ca un apropiat al Barbarei Matera, una din amantele lui Berlusconi.

Iar prin această „apropiere”, ziariştii au înţeles începutul unei idile între neica nimeni plecat de la Suceava şi cea care a jucat pe cai mari alături de premierul Italiei.

Nu-i aşa că devine tot mai comic acest Petru Luhan? Sunt curios care va fi următoarea „cucerire” a prinţului de Bucovina.

Articole asemănătoare

4 Comentarii

  1. Eu vreau sa observ altceva .In timp ce noi, pulimea ne solidarizam la indemnul marelui Carmaci intru saracie , cacati ca Luhan asta si ca altii se cazeaza in Bucuresti la Hilton. Pe banii lor probabil.

  2. Luhan este intradevar un kkt de care Flutur a vrut sa scape; este atat de prost (Luhan) incat pana si colegii de partid s-au prins si l-au trimis frumusel la Bruxelles ca sa nu se mai faca de ras pe-aicea. Pe-acolo mai sunt ca el,trimisi tot de pdl,toti sunt expresia unor succesuri incontestabile la alegeri. Pe pariu ca el s-a cazat la Hilton crezand ca se poate poza cu Paris Hilton,sa le faca in ciuda la suceveni? In aceste conditii ce mai conteaza pe banii cui o face?

  3. Ma intreb un lucru: Luhan poate fi atat de prost pe cat de rau intentionati ar putea fi colegii sai politici? In acest caz nu m ar mira ca dupa Hilton Bucuresti sa plece sa o caute pe domnisoara sus mentionata la Paris. Sper sa i intalneasca pe anumiti baieti de prin Place Pigalle sa l mai invete putin ce i viata de barbat.

  4. Anecdotica despre Luhan si Balan (iote ca si rimeaza) este vasta… De cand este europarlamentar se presupune,logic,ca a aflat despre faptul ca Simeon Florea Marian nu este nici membru pdl nici director la vreun muzeu pedelist.Nu va uitati ca ierea frumos si ierea ‘nalt,cum casca gura cum se da de gol.
    Dar insa ei este buni la bani,aduce mult profit la partid.

Back to top button