Brigada Diverse

Opriți haosul din transportul public local!!!

Experimentele nereușite ale viceprimarului Lucian Harșovschi și ale directorului TPL Suceava, Gabriel Petruc, au aruncat municipiul Suceava în haos în acest început de an. Cretinătățile gândite de acești doi ”corifei” au obligat mii de oameni să piardă pe drum ore prețioase. Un experiment total eșuat, dar pe care municipalitatea suceveană îl continuă de parcă totul ar fi normal. S-a anunțat că totul va reveni la situația anterioară de la 1 februarie. Minunaților din Primăria Suceava, până atunci mai e o săptămână. De ce trebuie să continuați să fiți imbecili? Reveniți de mâine la normalitate. E așa de greu să înțelegeți că ați dat peste cap o bună parte din oraș? De ce continuați cu prostia atâta vreme cât v-ați dat seama că ați comis-o. Asta deja mi se pare prostie și infantilism în formă pură. Auzi, să aștepte oamenii până la 1 februarie. Schimbați dracului regulile cu mijloacele de transport începând de mâine. Sau poate că Lucian Harșovschi o fi în concediu și nu are timp de suceveni. Mister Lucian, se aude că trebuie să aduci lucrurile la normal?

Articole asemănătoare

Un Comentariu

 1. Lucrurile sunt putin mai “complicate”:
  – cand era domnul Romaniuc director la TPL, societatea avea doar director. Acum, cand este domnul Petruc director, are nevoie si de 2 directori adjuncti:
  – domnul director adjunct Agavriloaei, plantat la TPL de catre viceprimarul Harsovschi; habar nu are ce trebuie si cum trebuie sa faca.
  – domnul director adjunct Ciobanu, ginerele lui Orest Onofrei, plantat la TPL de Ion Lungu cu toate ca nu are nicio legatura cu transportul public local.
  Toti 3 sunt platiti cu mare darnicie din banii Sucevenilor.
  Sa nu uitam ca viceprimarul responsabil de TPL este Harsovschi Lucian si acesta platit cu darnicie de peste 11 ani din banii Sucevenilor.

Citiți de asemenea
Close
Back to top button