Brigada Diverse

Porcul mort în popuşoi şi consilierul bătăuş

Că cei din PD-L au ascuns porcul mort în păpuşoi ştiam deja. Dar să te afişezi şi în public cu hoitul care pute de la mare distanţă arată cât de mult îi preţuieşte acest partid pe oamenii care muncesc cinstit.

Zilele trecute, la Câmpulung Moldovenesc a început festivalul „Întâlniri bucovinene”. Cum deja s-a împământenit să participe toţi şefii de la judeţeana de partid, la Câmpulung a ajuns şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur. Evident, însoţit de consilierii săi personali, în frunte cu primul pelerin al ţării, Neculai Barbă.

Şi tot acolo, să-l vadă lumea cu mai marii judeţului, a apărut Nicolae Giosan (foto). Cum, nu ştiţi cine e personajul? Vă reamintesc eu. Acest Giosan este consilier local din partea PD-L, individul care acum două săptămâni i-a dat un par în cap unui funcţionar al Primăriei Câmpulung Moldovenesc pentru că acesta a avut tupeul să-i afişeze la poartă o somaţie de plată.

La vremea respectivă, şefii PD-L nu numai că au trecut totul sub tăcere, dar au preferat să bage gunoiul cât mai adânc în pământ, să nu-l mai găsească nimeni.

Şi cum timpul a trecut, Nicolae Giosan a găsit de cuviinţă să-şi facă apariţia prin centrul oraşului. A stat la poveşti atât cu Gheorghe Flutur, cât şi cu Neculai Barbă. Le-o fi povestit cât de bine s-a antrenat el să-i bată pe adversarii PD-L-ului, că altceva nu cred că are de spus. Cum credeţi că se simte acel funcţionar public umplut de sânge în plină stradă când îl vede pe Giosan braţ la braţ cu Flutur şi Barbă? Nu cred că sunt cuvinte suficient de explicite pentru a exprima dezamăgirea săracului om.

Încet, dar sigur, ne întoarcem la anii 1950, când comuniştii au călcat totul în picioare, la propriu, pentru a-şi atinge scopurile. O fi şi ăsta un mod de a intra în Europa.

Articole asemănătoare

11 Comentarii

 1. Pai cum sa nu se afiseze Flutur si Barba cu purtatorii lor de mesaj,ca doar asta se pricep sa faca:”daca nu esti cuminte si nu faci cum zicem noi, iti dam una peste facebuk ca sa te mai gandesti…” Baiatul acela care a luat o maciuca in cap crezand ca isi face datoria isi va retrage plangerea (daca nu cumva si-a retras-o) ca,deh,Câmpulungul este de fapt destul de scurt ca sa te intalnesti si a doua oara cu mesagerul pedele,respectiv domnu’ Giosan,cu un nou mesaj de reforma si modernizare.
  Totusi,ce cauta Flutur la „Intalniri Bucovinene”,ca asta este altceva,nu e pe baza doar de hop-ţup-ţup,trâmbiţe care dau plecarea la tren,la trasură,la băut,etc.,e ceva mai complicat… Sigur ca ar fi draguţ sa dobâdeascăsi o reputaţie de lider (gauleiter) regional dar acolo nu sunt numai ucrainenii de la care a imprumutat kitsch-ul festivalurilor de kkt – ale branzei de burduf,ale cetinei de nuc,ale pastravului afumat cu aroma de crap,ale casului de oaie reformata si modernizata,etc. Exista insa si un folos imediat pentru el: se poate documenta cu privire la marimea si tipului font-ului cu care va scrie cu oi pe dealuri,in viitorul electoral destul de apropiat : „Judetul Moldova-de-Nord-Est y compris Bukowina de Sud in frunte cu Komitetul sau Central und Gauleiter Georg Schmetterling.” Că si asa avem noi cumnaţi si interese la Germania…

 2. Un mare rahat ramane,indiferent cum,chiar daca poarta si ochelari Armani,tot un mare rahat plin de viermi si de duhori cretine.Si care rahat,daca nu pute,injura,barfeste,minte,manipuleaza ,fara idei,fara temei si fara imaginatie,dispus oricand sa tradeze si sa vanda oamenii politici carora le calca pragul pentru a le cere bani, total lipsit de talent,cultura,bun simt,dar care se adapa,paradoxal, masiv la banii publici ,prin santaj ordinar ,mimand orgasmul ca si curvele de pe Via Sallaria,obisnuit cu tradarea,lacomia,minciuna si delatiunea asa cum este pestele obisnuit cu apa,isi permite barbaria de a sterge comentarii care nu-i convin lui si protectorilor lui –pesedistii si sa baneze ip-uri de la care se comenteaza de un million de ori mai bine,mai percutant,mai viu si mai frumo decat scrie el in pseudomateriale de gradinita,lasand,in schimb,pe cei care injura si arunca cu tone de abjectii sa se desfasoare in splendoarea lor.Cenzura acestui baietas obraznic,arogant si gol ca un buhai din caine de pripas este ca si o bata izbita in capul lui sec si plin de fumuri.O nefericita si dementa decizie care nu face altceva decat sa atraga ceea ce se incadreaza in spiritul organizatii noastre.Noi monitorizam cu mare atentie zecile de miliarde de lei din banii vostri pe care-i smulge acest individ pentru case,masini,vacante de lux si asteptam ziua decontului care este destul de aproape.Stiti desigur ca vorbim despre un baiet-CHIRA care are treaba cu gazetaria si cu acest sfant miracol ce se numeste lbertatea presei asa cum are mam’mare cu planeta Marte.Iata cateva texte cenzurate si sterse de acest pigmeu lobotomizat cu aere de macho bolnav de sifilis si de retard puroios doar intr-o singura zi:

  ………………………………………………………………………………

 3. Un mare rahat ramane,indiferent cum,chiar daca poarta si ochelari Armani,tot un mare rahat plin de viermi si de duhori cretine.Si care rahat,daca nu pute,injura,barfeste,minte,manipuleaza ,fara idei,fara temei si fara imaginatie,dispus oricand sa tradeze si sa vanda oamenii politici carora le calca pragul pentru a le cere bani, total lipsit de talent,cultura,bun simt,dar care se adapa,paradoxal, masiv la banii publici ,prin santaj ordinar ,mimand orgasmul ca si curvele de pe Via Sallaria,obisnuit cu tradarea,lacomia,minciuna si delatiunea asa cum este pestele obisnuit cu apa,isi permite barbaria de a sterge comentarii care nu-i convin lui si protectorilor lui –pesedistii si sa baneze ip-uri de la care se comenteaza de un million de ori mai bine,mai percutant,mai viu si mai frumo decat scrie el in pseudomateriale de gradinita,lasand,in schimb,pe cei care injura si arunca cu tone de abjectii sa se desfasoare in splendoarea lor.Cenzura acestui baietas obraznic,arogant si gol ca un buhai din caine de pripas este ca si o bata izbita in capul lui sec si plin de fumuri.O nefericita si dementa decizie care nu face altceva decat sa atraga ceea ce se incadreaza in spiritul organizatii noastre.Noi monitorizam cu mare atentie zecile de miliarde de lei din banii vostri pe care-i smulge acest individ pentru case,masini,vacante de lux si asteptam ziua decontului care este destul de aproape.Stiti desigur ca vorbim despre un baiet-CHIRA care are treaba cu gazetaria si cu acest sfant miracol ce se numeste lbertatea presei asa cum are mam’mare cu planeta Marte.Acest individ venal minte,insulta,fura,otraveste mediul gazetaresc,manipuleaza pe cei slabi cu bune intentii si trebuie boicotat si ignorat.A-l incuraja inseamna a incuraja prostia,trufia,jaful,tradarea violenta si crima.Iata cateva texte cenzurate si sterse de acest pigmeu lobotomizat cu aere de macho bolnav de sifilis si de retard puroios doar intr-o singura zi:Iata un singur exemplu din sutele de opinii sterse de acest macac turbat.
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  Cacalin este,de departe,un idiot imbracat in osanza de Mangalita:superficial,lenes,las si fara vlaga nu convinge pe nimeni mai mult decat partidul.Nu poate fi locomotiva nici pentru o masa la Apropocafe dar in transeele electorale?Un sac de slanina neputincioasa.
  Faptul ca unul ca Ponta a ajuns sef de partid arata clar dispretul astora fata de romani .tentativa calculata de a desavarsi jaful tarii .
  faptul ca unul ca antenescu a ajuns sef la PNL , arata ca liberalii au trecut prin framantari si au ales unul pretins curat , neatins de anatema furaciunilor si cu miros de liberal autentic ; erau si ei ingroziti de ce a putut face tariceanu . uite ca afara era doar vopsit gardul …..bineinteles ca e „totul sau ne ia gaia !” .dar nu dpdv al partidelor ci al tarii .
  criza inca nu s-a sfarsit , economia mondiala e in stare de explozie , asa ca …..Presedintele Basescu va trebui sa fie iar Comandant .
  i-o cer vremurile
  Ambii lideri ai USl au vorbit despre suspendare,si tot ambii despre o suspendare asa, haiduceasca, nu legala. Pentru ca din punct de vedere legal Presedintele poate fi suspendat numai daca incalca grav Constitutia si doar cu acordul CC. Asadar fapta haiduceasca de care cei doi lideri USL se cred in stare, nu se va produce in practica prea curand intrucat nu exista elementele care ar indreptati Parlamentul sa initieze procedurile de suspendare, neexistand in acest moment nici acele grave incalcari ale Constitutiei de catre Presedinte, nici acordul CC.

 4. Un mare rahat ramane,indiferent cum,chiar daca poarta si ochelari Armani,tot un mare rahat plin de viermi si de duhori cretine.Si care rahat,daca nu pute,injura,barfeste,minte,manipuleaza ,fara idei,fara temei si fara imaginatie,dispus oricand sa tradeze si sa vanda oamenii politici carora le calca pragul pentru a le cere bani, total lipsit de talent,cultura,bun simt,dar care se adapa,paradoxal, masiv la banii publici ,prin santaj ordinar ,mimand orgasmul ca si curvele de pe Via Sallaria,obisnuit cu tradarea,lacomia,minciuna si delatiunea asa cum este pestele obisnuit cu apa,isi permite barbaria de a sterge comentarii care nu-i convin lui si protectorilor lui –pesedistii si sa baneze ip-uri de la care se comenteaza de un million de ori mai bine,mai percutant,mai viu si mai frumo decat scrie el in pseudomateriale de gradinita,lasand,in schimb,pe cei care injura si arunca cu tone de abjectii sa se desfasoare in splendoarea lor.Cenzura acestui baietas obraznic,arogant si gol ca un buhai din caine de pripas este ca si o bata izbita in capul lui sec si plin de fumuri.O nefericita si dementa decizie care nu face altceva decat sa atraga ceea ce se incadreaza in spiritul organizatii noastre.Noi monitorizam cu mare atentie zecile de miliarde de lei din banii vostri pe care-i smulge acest individ pentru case,masini,vacante de lux si asteptam ziua decontului care este destul de aproape.Stiti desigur ca vorbim despre un baiet-CHIRA care are treaba cu gazetaria si cu acest sfant miracol ce se numeste lbertatea presei asa cum are mam’mare cu planeta Marte.Acest individ venal minte,insulta,fura,otraveste mediul gazetaresc,manipuleaza pe cei slabi cu bune intentii si trebuie boicotat si ignorat.A-l incuraja inseamna a incuraja prostia,trufia,jaful,tradarea violenta si crima.Iata cateva texte cenzurate si sterse de acest pigmeu lobotomizat cu aere de macho bolnav de sifilis si de retard puroios doar intr-o singura zi:Iata un singur exemplu din sutele de opinii sterse de acest macac turbat.
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  “O singură soluţie “! A o repeta este o stereotipie lingvistică, specifică indivizilor aflaţi într-un spaţiu ideologic rarefiat,că să nu zic primitiv!
  Le respect opţiunea,dar nu au argumente,ci sloganuri Atâta pot înţelege,iar vocabularul şi programul lor sunt paupere, când nu sunt acefale,aberante şi comice,ca într-o comedie perpetuă!
  Probabil suferă de cele mai grave boli din domeniul oftalmologiei socialist-comuniste preluată de uslaşii de azi: cecitate intelectuală totală,glaucom pe ambele zone ale cutiei craniene,stânga-dreapta,implant de iris-citeşte convingeri !-comuniste sau comunistoide,operaţii nereuşite şi rare tratamente intelectuale care nici măcar nu ameliorează,necum să stopeze evoluţia bolilor sau să le vindece!
  Un comunist nu se poate schimba,deoarece comunismul şi socialismul bolşevic sunt cadavrele urât-mirositoare ale istoriei recent prăbuşită sau în curs de prăbuşire.Şi acum-înapoi la argumente!
  1.Puterea se cucereşte democratic,prin alegeri,nu prin chemări la lovituri de stat date de câteva sindicate,curelele de transmisie pentru a provoca haos,dezordine şi confuzii-ca-n Egipt,Libia,Iran,Afganistan.Acesti gangsteri de tip JIMMY HOFFA.
  2.Criza mondială şi catastrofa din Japonia-preludiu al unei apocalipse nucleare-impun măsuri restrictive dure şi solidaritate,chiar dacă nu sunt opozanţii la putere.
  3.Restructurarea rapidă şi eficientă a statului,a instituţiilor şi stoparea risipei banului public cheltuit pentru relansarea economiei şi consumului moderat,nu cu buletinul,furtul şi nemunca.
  4.Respectul sfânt al legilor făcute,la noi, ca să apere fărădelegile unor privilegiaţi care sunt mal presus de lege.
  5.Curăţirea clasei politice din orice partide care,la noi sunt găşti de spoliere a populaţiei gangsteri şi oficine de manipulare,minciuni,ură otrăvitoare ură şi dezinformare.
  6.Un învăţământ axat pe cerinţele din piaţa muncii şi nu pe privilegii,semidocti şi proastă educaţie,universităţile devenind fabrici de diplome.
  7.Numirea în funcţii de decizie a indivizilor competenţi şi morali,nu pe criterii politice.Politica nu se confundă cu morala sau etica,în sens laic,dar politica trebuie să fie morală,nu abjectă!
  Mai sunt şi alte argumente pentru care preferatul lui nu poate fi ce vrea,Dacă e cazul,voi fi mai aplicat,dar te asigur că nu sunt scalpat de lobii inteligenţei,adică nu sunt fan al nici unui partid,găşti sau persoane,decât un antivoiculiscian imun la securişti şi comunişti!
  Tache,sa nu-mi spui ca ti-ai tras un glonte in cap,ca ma faci sa “lacramez”,ca Blaga,Tache.

 5. La o astfel de manifestare clinica trebe comentarii scurte si camasa de forta – pana la urma, oricat s-ar screme pedele ,nu poate scoate mai mult,sunt texte demne de clasicul Igas,ale unui branconier al postarilor,o emanatie a omului de stiinta Funeriu,o marca de partdid si de stat…
  Nu stiu precis,o sa ma interesez sa aflu daca la spital la Burdujeni,acolo unde sunt stransi alcoolici minori si majori, exista o sectie sau un salon numit „Noua dreapta”. Daca exista,sa le spuna medicul de garda ca noua dreapta nu poate avea sens decat in legatura cu vechea dreapta,cea care nu avea nimic comun cu pocaitii lui Falca,Igas,Orest Onofrei,in general cu mafia maghiaro-penticostalo-vaporeana.
  Este o tehnica naiva,aceea de a ocupa spatiul publicistic,fie el si cel rezervat postarilor – ceea nu poate face smintitul asta care posteaza mai sus la Bucovina News,ca nu e ca acolo,incearca si aici… Exista un tip de reactie care se produce ca ceasul:incearca sa zici ceva de madam Ardeleanu,de Ionut Balan,de Todirut ca imediat ei scot din menajerie imitatia de mai sus – mic,gras,batut in cap,vorbind subtire dintr-un motiv intemeiat,otravit cu propriile flegme… O sa primesti ce meriti,nu ceva sa te dregi,ceva care o sa te calmeze treptat.Exercitiu matinal: cum e,madam,cand n-ai incotro si tre’ sa te porti ca batrana ducesa care nu gaseste closetul?
  Cauta raspunsul in literatura franceza.

 6. Am scris ,am spus si ma repet dar vad ca nu am cu cine sa lupt nemteste ???locuiesc in Germania de peste 35 ani referitor la D-nul N.Giosan nu am intalnit un om mai cinstit si corect ca Giosan Argumente:Nu a dezamagit nici o Firma Germana alte tari West Europene cu care are Contracte ,inclusiv persoane fizice Din ura si rautate acesti Pui de Comunisti si Securisti care il denigreaza dece nusi dau numele real ca mine ? Findca tin cu dintii ceau invatat dela Parinti .Va rog verificati si va convingeti cine sant acestia care nu le convine Investile Ordinea si Disciplina cu care se sbate D-nul FLUTUR sa o implementeze la acesti nascuti cu bani si case dea gata fara munca !!!!!!!!

 7. Cred ca ai abuzat de schnaps inainte de a scrie sau lucrezi ca camerista sau ca camerist (cacofonia este intentionata…) la unul din cele patru hoteluri din Germania ale viitorului gauleiter al judetului Moldova-de-Nord-Est ,pe unde boncaluieste si cumnatul sau,cel care ii face pomeni cu masini pentru declaratia de avere.Altfel nu ai avea cum sa aperi o vita incaltata precum acel manuitor de ciomag de la Campulung de care s-ar jena si Bercea Mondial,daca i-ar fi consilier. N-ai vrea tu sa-l importi in Germania,sa va giugiuliti pe-acolo cu bata de baseball,ca sa va mai frageziti creierii amandoi? Nu de alta, dar pe asta din poza de mai sus ,daca il musca un caine sanatos,turbeaza cainele…

 8. unul lam gicit Dativa in vileag si altii va astept Pui de Vipera Comunista !!!

 9. Boulene,poate ai ghicit in cafea! Cum i-ai prostit pe nemti ca stii sa scrii si sa citesti,ca daca aia ar avea habar cine esti dumneata te-ar trimite acasa cu primul lot de romi calatori,ca sa faci dublu mixt cu ciomagarul sau cu gauleiterul tau. Esti prea prost ca sa pricepi, da-ti demisia!

 10. Marlani ca tine sant multi ,unii chiar tin in maini niste destine .Multumesc la Dumnezeu cam scapat la timp de unii ca tine .Caracter Educatie Civilizatie .Imi pare bine ca tiai scris Biografia cu expresile pe care le rostesti .Ps:Va las in legea voastra ,nu va mai provoc pui de Comunisti-Securisti Pe voi numai Groapa va salveaza !!!!!

 11. Ai,intradevar,motive serioase sa-i multumesti lui Dumnezeu c-ai scapat de mine si de mârlanii cei multi cu care ma asociez, ca, daca puneam gheara pe tine la timp, te invatam gratis sa scrii corect macar jumatate din cuvintele unei propozitii. Poate nu-ti foloseste la nimic,poate asa esti din nastere,predestinat raionului de imbecili,da’ macar stiam o treaba,mergeai la nemti ca rebut nu ca marfa de calitate.

Back to top button