Brigada Diverse

”Profesionistul” Calancea mai face o victimă. Un nou medic a părăsit Spitalul Județean Suceava

”Profesionistul” Alexandru Calancea, nimeni altul decât managerul Spitalului Clinic de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava, mai face o victimă. Este vorba de medicul urgentist Dan Teodorovici, care ocupa și funcția de purtător de cuvânt al spitalului. Acesta și-a dat demisia de la cea mai mare unitate medicală din județ, iar de la 1 iunie va lucra la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Suceava.

Medicul nu a dezvăluit public adevăratul motiv care l-a determinat să plece de la spital, dar e clar că din moment ce a plecat la un salariu mai mic ceva nu funcționează cum trebuie.

La UPU Suceava rămân astfel doar 9 medici, care trebuie să consulte un număr mare de pacienți, inclusiv la UPU pediatrie, secție care și ea funcționează în regim de avarie cu doar patru medici, care nu pot acoperi gărzile pe tot parcursul unei luni.

Dacă mai amintesc doar faptul că la Spitalul Clinic de Urgență Suceava, pe secția de Oncologie sunt doi medici și jumătate (doi medici cu carte de muncă și un medic pensionar, iar dintre cei doi medici unul e la ambulatoriu și doar unul pe secție), dintr-un necesar de 6, îți poți face un tablou despre managementul performant al lui Alexandru Calancea.

Și ceea ce am relatat e doar foarte puțin din ceea ce se petrece în unitatea medicală condusă de Alexandru Calancea.

Nu îl cunosc ca om și ca profesionist pe linie medicală pe Alexandru Calancea, dar în ceea ce privește calitatea de manager al Spitalului Clinic de Urgență Suceava pot spune, nu doar prin prisma celor scrise acum, ci și prin scandalurile de altă natură, că aceasta lasă mult de dorit. Pe scurt, a dat chix.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button