Brigada Diverse

Puteţi zbura cu balonul deasupra Sucevei

 

Cine doreşte să admire oraşul de sus şi să zboare cu un balon, o experienţă inedită şi poate unică, o poate face în acest week-end.

Este vorba de o campanie a publicaţiei „Adevărul”, în colaborare cu compania de telefonie „Orange”, iar potrivit organizatorilor zborurile cu balon vor avea loc sâmbătă şi duminică, între orele 14.00 şi 21.00.

Condiţiile pentru a urca în balon sunt destul de simple. Una din modalităţi prevede că doritorii trebuie să cumpere cel puţin cinci cărţi din colecţia „Jules Verne” scoasă la vânzare de cotidianul „Adevărul” şi vor primi un talon, pe care îl vor completa şi, prin tragere la sorţi, vor fi desemnaţi câştigătorii. O altă modalitate de înscriere în concurs este prin completarea unui pliant special din magazinele Orange, de luni până vineri. Câştigătorii vor fi desemnaţi tot prin tragere la sorţi.

Vestea bună e că persoanele care vor urca în balon pot fotografia şi filma la liber. De experienţa zborului cu balonul vot beneficia şi copiii, care pot urca doar însoţiţi de părinţi. Pilotul va fi cel care va stabili restricţiile în cazul unor persoane supraponderale şi câţi oameni pot urca în nacelă. Regula este de două persoane însoţite de pilot.

Organizatorii au mai anunţat că zborul cu balonul cu aer cald nu va fi afectat de vremea nefavorabilă decât dacă va ploua puternic, iar vântul va depăşi 5 m/s. Pilotul va anunţa din timp dacă vremea permite sau nu ridicarea balonului, iar sucevenilor care vor zbura cu balonul li se recomandă să poarte haine sport.

Articole asemănătoare

Citiți de asemenea
Close
Back to top button