Shares

Bursa zvonurilor îl creditează pe Vasile Râmbu cu mari şanse de a prelua conducerea Aeroportului „Ştefan cel Mare” Salcea.

Numirea lui Râmbu ar urma să se oficializeze în câteva săptămâni, mai exact după evaluarea anuală la care Dumitru Sahlean, actualul director al Aeroportului, va fi supus.

Indezirabil pentru o bună parte din oamenii cu greutate din PD-L Suceava, care nu au ezitat să-l atace şi public, Dumitru Sahlean are zilele numărate în fruntea Aeroportului.

Iar cum în această locaţie urmează să ajungă vreo 40 de milioane de euro este de înţeles că trebuie aşezată o persoană de încredere pentru gestionarea banilor.

Între timp, fostul finanţist de frunte al judeţului, aflat la conducere indiferent că la putere s-a aflat Convenţia Democrată, PSD-ul, sau Alianţa DA, şi-a dat „licenţa” în investiţiile de la Spitalul Judeţean Suceava. O instituţie unde s-au pompat grămezi de bani în ultimii doi ani, iar calitatea lucrărilor este cea care este.

Firesc ar fi ca Vasile Râmbu să-şi dea şi „masteratul”, iar investiţiile de 40 de milioane de euro destinate modernizării Aeroportului „Ştefan cel Mare” sunt tema perfectă pentru lucrarea sa.