Brigada Diverse

Referendum pentru demiterea primarului Lungu

Edilul Ion Lungu are toate şansele să nu-şi termine actualul mandat în fruntea Primăriei Suceava.

 

Şi asta pentru că reprezentanţii organizaţiei „Suceava noastră” pregătesc un referendum pentru demiterea actualului şef al administraţiei locale.

Pentru a-l demite pe Ion Lungu prin referendum local avem nevoie de o prezenţă de 30% dintre cetăţenii cu drept la vot, deci de 29.000 suceveni. Dintre aceştia, 25.000 suceveni vor trebui sa voteze <DA, sunt de acord cu demiterea lui Ion Lungu!>”, au arătat membrii organizaţiei „Suceava noastră”.

Iniţiatorii referendumului spun că dacă 60% din sucevenii care s-au prezentat duminică la urne au votat împotriva a ceea ce le-a cerut primarul Lungu, recte să-l voteze pe Victor Ponta, există toate şansele pentru demitere înainte de termen.

stampila

 

Simbolic, sucevenii deja au votat duminică pentru demisia lui Ion Lungu. Suceava Noastră a fost prima organizaţie care a avut curajul să înceapă, oficial, <pe faţă>, încă de acum 6 luni, lupta cu Ion Lungu. În data de 18.09.2014 am anunţat la Intermedia TV că ne vom lua Suceava înapoi prin demiterea lui Ion Lungu prin organizarea unui referendum. Suceava Noastra, cu sprijinul Sucevenilor, va demara demersurile pentru organizarea referendumului de demitere a lui Ion Lungu. Esenţa democraţiei este consultarea populaţiei şi votul, ca măsuri de legitimare a acţiunii aleşilor. Votul nostru trebuie să permită schimbarea rapidă atunci când apar nemulţumiri, atunci când acţiunile conducătorilor mutilează comunitatea şi valorile acesteia. Pas cu pas ne luăm oraşul înapoi!”, este mesajul reprezentanţilor organizaţiei „Suceava noastră”.

Potrivit acestora, timpul lui Ion Lungu la Primăria Suceava s-a oprit, o paralelă în acest sens fiind făcută cu ceasul electronic de pe sediul administraţiei locale, care de câteva zile a încetat să mai arate ora exactă şi s-a stins.

Pentru Ion Lungu s-ar părea că ceasul nu mai bate tic-tac/tic-tac, ci d-n-a/d-n-a şi de-mi-si-a/de-mi-si-a”, este concluzia celor de la „Suceava noastră”.

 

Articole asemănătoare

2 Comentarii

    1. Nu.sa-l lasam sa ne fure pana ne lasa si fara piele.si el este in pnl.ce intrebare e asta?

Citiți de asemenea
Close
Back to top button