Brigada Diverse

Ruptură între Lungu şi Flutur?

Zvonurile despre o ruptură apărută între doi dintre cei mai importanţi oameni din PD-L Suceava sunt alimentate şi întreţinute tot mai intens în ultima perioadă.

Ultimele date îi dau în tabere opuse pe Gheorghe Flutur, preşedintele organizaţiei judeţene a partidului şi preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, şi pe Ion Lungu, preşedinte al organizaţiei municipale Suceava a PD-L şi primar al municipiului Suceava.

Informaţii despre răcirea relaţiilor dintre cei doi au apărut în urmă cu mai multă vreme, iar evenimentele din perioada Paştelui nu au făcut altceva decât să sporească aceste suspiciuni.

Ce anume s-a întâmplat? În sâmbăta de dinaintea Paştelui, la Aeroportul Salcea, la sosirea din Ierusalim a avionului care a adus Lumina Sfântă, primarul Ion Lungu nu a fost prezent.

Edilul Sucevei a absentat şi ziua următoare, când în centrul oraşului, în parc, a avut loc un concert de toacă. Evident, Gheorghe Flutur a dat mâna cu alegătorii şi a schimbat câteva vorbe. Nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Ion Lungu, iar absenţa sa a fost remarcată de toţi cei care sunt implicaţi în viaţa politică locală.

Sunt şi alte voci care spun că relaţiile dintre primar şi preşedintele Consiliului Judeţean nu sunt dintre cele mai cordiale, deşi în urmă cu câţiva ani Ion Lungu spunea că-l va urma peste tot pe Gheorghe Flutur. Iar prima dovadă de iubire a fost trecerea de la PNL la PD-L, deşi atât primarul Lungu, cât şi părinţii acestuia s-au declarat liberali convinşi de generaţii întregi. Rămâne de văzut ce ne rezervă viitorul şi dacă Ion Lungu va continua să meargă alături de Gheorghe Flutur şi la alegerile de anul viitor.

Articole asemănătoare

2 Comentarii

  1. Cât aş fi eu de scârbit de ambii,trebuie sa recunosc că, fără Flutur ,Lungu nu face nici cât o pereche de iţari kitsch,aruncaţi la gunoi. Nu este insă exclus ca Flutur sa aiba datorii „morale” fata de un anume Dragos,un mai vechi candidat de primar la nivel de Vicov-de-Sus,de unde a fost luat de baştinaşi cu pietre si cu injuraturi cum numai jicovenii stiu sa decline.
    Exista si o logica mai subtila,unii o stiu,astept si eu sa vad daca transpira ceva… Modelul de abandon nici nu trebuie cautat: Chiorâş-Chiondrâş isi foloseste prietenii apoi ii executa si ii prajeste la foc mic,pâna la urma este know-how-ul pedeleului…

  2. flutur e un mare nesimtit,mergeti la el la pensiune si vedeti ce are el acolo.

Citiți de asemenea
Close
Back to top button