Brigada Diverse

Sherlock Holmes Băişanu

Liderul PNL Suceava Alexandru Băişanu a dat în mania conspiraţiei şi vede atentate. Nu teroriste, ci la adresa familiei sale.

Ultimul porumbel pe care Băişanu l-a scos pare desprins din filmele cu mafioţi. Cică „interlopii din PD-L” au desfăcut trei prezoane de la maşina soţiei sale. Nu ştiu cum a aflat Sherlock Holmes Băişanu cine a pus la cale odioşenia, şi nici nu înţeleg de ce nu s-a dus glonţ la Poliţie pentru a reclama totul şi pentru a cere verificări amănunţite.

Şi prezoanele slăbite nu au fost descoperite ieri dimineaţă ci tocmai joi, iar Băişanu avea timp berechet să ajungă la Poliţie. Sincer să fiu, l-am văzut joi seară la emisiunea „Sara pe deal” a lui Bogdan Gheorghiu şi nu mi se părea deloc preocupat de soarta soţiei sale. Dimpotrivă, zâmbea relaxat şi îi lua peste picior pe Orest Onofrei şi Dumitru Pardău. Ca o paranteză, Alexandru Băişanu a stat la aceeaşi masă cu ziaristul care l-a criticat şi l-a înveninat public de zeci de ori, şi la emisiunea căruia nu ţin minte să fi participat ca invitat în studio în ultima perioadă.

Alexandru Baisanu 23 (14)

Revenind la descoperirea lui Băişanu, auziţi ce a cuvântat acesta la conferinţa de presă de ieri: „Asta scoate în evidenţă modul în care PD-L Suceava şi cei care conduc PD-L Suceava în acest moment înţeleg că se face politică”.

Răspunsul celor de la PD-L a fost categoric şi a reflectat exact ce s-a întâmplat de fapt: „Penibil”.

De ce nu l-or fi lucrat pe Băişanu social-democraţii sau moş Acatrinei de la PRM? Poate că tot detectivul Alexandru Băişanu ne va oferi un răspuns într-o bună zi.

Nu vreau să vorbesc cu păcat, pentru că un act premeditat de genul celui pe care îl incriminează Alexandru Băişanu este nu condamnabil, ci de-a dreptul jegos, dar cred că în realitate nu s-a întâmplat nimic.

Mă pun în situaţia liderului PNL Suceava şi vă spun sincer că dacă mecanicul îmi spunea că cineva mi-a slăbit intenţionat prezoanele, în secunda doi eram la Poliţie şi reclamam totul. Nu a făcut-o, dar a spus că o va face luni. De la distanţă, totul pare un circ. Asemănător cu cele venite mai nou prin Suceava, cu cămile înfometate şi cai adormiţi.

Articole asemănătoare

6 Comentarii

  1. Sa stii sandrinio ca te inseli. colaboratorii lui baisanu sunt cautati de cei de la pd+l si se fac presiuni asupra lui mari. se pare ca adevenit dusmanul public numarul1 al pedelului, si mai ales al lui flutur. mai mult, chiar bogdan gheorghiu care l-a lichidat in prima campanie pentru parlamentare, il va toca si acum. asta e. dusmani si procese ieri, amici azi. probabil ca baisanu a inteles in sfarsit ca cu mosu nu e de joaca. daca nu dai te executa fara mila. luarea lui zara la plus tv nu e o idee asa de proasta. ar mai echilibra bine de tot, lupta dintre cele doua posturi tv. plus ca dinu zara stie multe .

  2. daca e bou si nu-si plateste mercenari care sa arunce cu cacat in portocalii asa ii trebuie. zgarcit de-si mananca de sub cur

  3. domnu meu, explica si mie cum se desfac prezoanele??? Voi astia care nu aveti treaba cu partea auto de ce mancati cacat? Prezonul este tija aia cu filet pe care sta piulita autoblocanta. Ca sa scoti prezonul, care din fabrica este fixat cu o presa speciala, iti trebuie o forta de cateva tone!!! Dragul meu Sandrinio nici Hercules nu o scoate prezoanele de pe locul lor! De altfel este sunt conceptute sa reziste si la socuri foarte puternice. Ia zi mosule la cate accidente ai vazut, de cate ori o roata s-a desprins din prezoane. In 0,00000000000001% din cazuri! Roata ori se rupe de ax dar de discul de frana respsctiv prezon + piulita niciodata. In concluzie lui Baisanu i-au furat piulitele sau le-au slabit, cine stie, asta daca Baisanu nu abereaza. Nu e bine sa vorbeste despre lucruri care nu le cunosti, risti sa te faci de 2 parale.

    Apropo cate prezoane are masina lui Baisanu?

    1. Cred ca nu ai citit cu atentie materialul. Nu eu am spus, ci Alexandru Baisanu a declarat ca cineva a slabit prezoanele autovehiculului sotiei sale.

  4. Alex parvu, mecanicul care este……..Multumesc pentru atentie.

    Ma duc sa-mi desfac prezoanele……..

Back to top button