Shares

Liderul PNL Suceava Alexandru Băişanu a dat în mania conspiraţiei şi vede atentate. Nu teroriste, ci la adresa familiei sale.

Ultimul porumbel pe care Băişanu l-a scos pare desprins din filmele cu mafioţi. Cică „interlopii din PD-L” au desfăcut trei prezoane de la maşina soţiei sale. Nu ştiu cum a aflat Sherlock Holmes Băişanu cine a pus la cale odioşenia, şi nici nu înţeleg de ce nu s-a dus glonţ la Poliţie pentru a reclama totul şi pentru a cere verificări amănunţite.

Şi prezoanele slăbite nu au fost descoperite ieri dimineaţă ci tocmai joi, iar Băişanu avea timp berechet să ajungă la Poliţie. Sincer să fiu, l-am văzut joi seară la emisiunea „Sara pe deal” a lui Bogdan Gheorghiu şi nu mi se părea deloc preocupat de soarta soţiei sale. Dimpotrivă, zâmbea relaxat şi îi lua peste picior pe Orest Onofrei şi Dumitru Pardău. Ca o paranteză, Alexandru Băişanu a stat la aceeaşi masă cu ziaristul care l-a criticat şi l-a înveninat public de zeci de ori, şi la emisiunea căruia nu ţin minte să fi participat ca invitat în studio în ultima perioadă.

Alexandru Baisanu 23 (14)

Revenind la descoperirea lui Băişanu, auziţi ce a cuvântat acesta la conferinţa de presă de ieri: „Asta scoate în evidenţă modul în care PD-L Suceava şi cei care conduc PD-L Suceava în acest moment înţeleg că se face politică”.

Răspunsul celor de la PD-L a fost categoric şi a reflectat exact ce s-a întâmplat de fapt: „Penibil”.

De ce nu l-or fi lucrat pe Băişanu social-democraţii sau moş Acatrinei de la PRM? Poate că tot detectivul Alexandru Băişanu ne va oferi un răspuns într-o bună zi.

Nu vreau să vorbesc cu păcat, pentru că un act premeditat de genul celui pe care îl incriminează Alexandru Băişanu este nu condamnabil, ci de-a dreptul jegos, dar cred că în realitate nu s-a întâmplat nimic.

Mă pun în situaţia liderului PNL Suceava şi vă spun sincer că dacă mecanicul îmi spunea că cineva mi-a slăbit intenţionat prezoanele, în secunda doi eram la Poliţie şi reclamam totul. Nu a făcut-o, dar a spus că o va face luni. De la distanţă, totul pare un circ. Asemănător cu cele venite mai nou prin Suceava, cu cămile înfometate şi cai adormiţi.