Brigada Diverse

Ștefan Mandachi, imaginea unui manelică de Bucovina

Recent, Ștefan Mandachi, omul metrului de autostradă, dar și cel care a organizat o nuntă în pandemie fără a respecta nici o regulă, a fost intervievat de Cătălin Măruță. Și-a dat pe față caracterul și principiile după care se conduce în viață. Probabil că ăsta e bucovineanul neaoș pe care l-au susținut milioane de români, la un moment dat. Eu am crezut, și susțin  în continuare, că este doar o farsă proastă la care asistăm. Fără alte comentarii, vă las să citiți acest interviu.

Măruțăeste adevărat că ți-ai înșelat partenera de-a lungul vieții?

Ștefan Mandachitoate partenerele pe care le-am avut le-am înșelat pentru că îmi doream să fiu congruent cu sufletul meu. Cel mai mult îmi plac aventurile de-o noapte pentru că sunt cele mai cinstite. Tot ceea ce se întâmplă după o noapte deviază spre pretenții. (…) Nu este o aventură de o noapte, ci o avere de o noapte. Pentru că face bine și sufletului meu și sufletului aventurierei.

Măruțăai plătit vreodată pentru o aventură de o noapte?

Ștefan Mandachida, am plătit. Am fost la prostituate când eram mai puștan. Eu militez pentru legalizarea prostituției în România, pentru că și fetele ar fi mult mai protejate, ar fi vaccinate și venituri la bugetul de stat și ar fi o transpareță mult mai mare.(…) Să-ți dau un exemplu: dacă mă întâlnesc cu o femeie, i-am spus că sunt un afemeiat lucid și-i spun ceea ce îmi doresc de la ea. E un lucru bun sau rau? 

Măruțăcandidezi la președinție?

Ștefan Mandachidacă îți dorești de la viață ceva, viața o să-ți dea ceva. Dacă îți dorești de la viață 1.750.000 euro, este foarte posibil ca viața să-ți dea 1.750.000 euro. Visați, oameni buni, chiar dacă visele voastre par mici! După ce le veți atinge, veți găsi alte visuri mai mari. Nu uita, visează măreț!

Măruțăai un frate geamăn. Sigur ești Ștefan Mandachi sau e fratele tău acum?

Ștefan Mandachiasta e o întrebare pe care nu o primesc de la bărbați, în general.

Măruțădoar că el este însurat și tu, nu.

Ștefan MandachiEu sper să nu mă însor niciodată. Pe bune, de ce m-aș însura? Pentru a face copii? Copii poți să faci și fără să fii căsătorit. 

Măruță: Acum ai iubită?

Ștefan Mandachi: am mai multe iubite. Dacă nu am o relație clasică, sunt liber să am câte relații vreau eu. Tot ceea ce înseamnă clasic este bolnăvicios și contaminat cu ipocrizie.

Măruță: Ce divă îți place cel mai tare din showbiz-ul românesc?

Ștefan MandachiÎmi place Andreea Raicu. Îmi plac fetele care fac sport. Când văd o tipă care face sport și își arată abdomenele, sunt topit.

Articole asemănătoare

Back to top button