Shares

Pentru cei care nu cunosc, judeţul Suceava are şi un subprefect. Se numeşte Constantin Harasim şi a fost susţinut de PNL pentru a ocupa această funcţie.

Punct. Cam acestea sunt toate informaţiile despre activitatea lui Constantin Harasim. Nu este primul subprefect de o discreţie maximă, pe aceleaşi coordonate înscriindu-se şi Constantin Huţanu, fost primar în Vatra Dornei.

Ca să fiu sincer, mie îmi este mult mai familiară imaginea lui Harasim din perioada ianuarie-februarie 2012, când protesta, pe trotuarul de vizavi de Prefectura Suceava, alături de cei nemulţumiţi de guvernarea PDL.

La acea vreme, actualul subprefect era extrem de activ. Îi servea pe colegii de suferinţă cu ceai, le insufla imnul naţional şi alte melodii patriotice din boxele BMW-ului său de criză. Ce mai, era trup şi suflet pentru ţară şi popor.

Constantin Harasim

Timpul s-a scurs parcă neverosimil de rapid, iar protestatarul de ieri a devenit demnitarul de azi. Poate sunt eu în eroare şi nu sunt în temă cu faptele de vitejie săvârşite de Constantin Harasim, dar Dumnezeu să mă ierte, în afara unor lansări de proiecte sau în diferite momente oficiale când prefectul Florin Sinescu lipsea şi instituţia Prefecturii avea nevoie de un reprezentant, nu ţin minte nimic notabil din activitatea subprefectului.

O fi fost atât de mare tangajul de pe o stradă pe alta, încât Constantin Harasim să fi rămas cu greţuri de mare pe care nu şi le poate stăpâni, ori cele două etaje pe care le-a urcat pentru a ajunge în birou s-au dovedit o corvoadă prea grea?

Cert este că de luni bune nu am auzit nimic despre activitatea subprefectului Harasim. Singura explicaţie este aceea că a fost pedepsit de prefectul Florin Sinescu şi pus la colţ pe coji de nucă. Dacă e aşa, stau şi mă întreb, cu ce a greşit elevul Constantin Harasim?