Bârfe

Un plan de producţie altfel

Ştiţi care e planul de producţie pentru un director de mină? Mai exact, pentru omul care conduce Sucursala Crucea a Companiei Naţionale a Uraniului?

Nu o să ghiciţi niciodată, aşa încât am să vă spun eu. Anton Filipciuc nu trebuie să dea ţării cât mai mult uraniu, nici să găsească noi zăcăminte, ci trebuie să scoată primar PD-L în Crucea.

Da, aţi înţeles bine, aceasta este ţinta de producţie a noului consilier judeţean, membru al PD-L şi, în acelaşi timp, director al CNU Crucea.

Sarcina i-a fost trasată precis de către responsabilul de zonă, iar în cazul în care candidatul PD-L pentru Primăria Crucea va fi învins se spune că Anton Filpciuc va fi schimbat din funcţie.

Pentru a-şi asigura simpatia oamenilor din comună şi pentru a-i atrage de partea sa, directorul democrat liberal ar fi pus la cale şi un plan de bătaie. Unul din puncte este imediat: pensionarea unor mineri şi angajarea unor tineri din Crucea în cadrul companiei.

Pe termen mai lung, adică în ziua alegerilor, se spune că alegătorilor li s-a pregătit câte un plic surpriză, cu o anumită sumă de bani. Pentru a-l primi trebuie să demonstreze că l-au votat pe Marcel Păvăleanu, fost director al CNU Crucea, dar şi fost mare opozant al PD-L.

Articole asemănătoare

Citiți de asemenea
Close
Back to top button