Shares

Marius Zmău, fostul preşedinte al organizaţiei municipale Suceava a vechiului PNL, mai nou co-preşedinte al organizaţiei municipale a noului PNL, să dă mare şi tare.

Într-un comunicat apărut în presa suceveană joi, 19 februarie, Zmău se laudă, printre altele, cu rezultatele obţinute de organizaţia condusă de el. Trecând peste faptul că a fost mereu sub papucul cumătrului Alexandru Băişanu, pe care l-a trădat când îi era lumea mai dragă, Marius Zmău ameţeşte electoratul cu o minciună şi o dezinformare cât Casa Poporului.

Cică la alegerile prezidenţiale din 2014, organizaţia PNL Suceava (a se citi PDL+PNL) a fost cea mai bună din Moldova, cu un scor de 58,82%. Păi bine nea Zmăule, dacă aruncăm o privire retrospectivă, contribuţia matale la acest scor a fost nesemnificativă.

marius zmau

De altfel, implicarea organizaţiei vechiului PNL a fost minimă, iar dacă nu se agitau cei din PDL probabil că scorul era doar reflecţia valului care a condus la alegerea lui Klaus Iohannis.

Las-o aşa, că măcăne!”, este singurul mesaj pe care pot să-l transmit către Marius Zmău. Oricum, chiar dacă a făcut pasul către noul PNL, Zmău este condamnat la anonimat. Iar dacă va considera că o eventuală funcţie de consilier local sau judeţean înseamnă mai mult decât obscuritate se înşeală amarnic.

Şi ca fapt divers, cine a trădat o dată o va face şi a doua şi a treia oară.