Shares

Scene jenante între doi suceveni care apar frecvent pe la televiziunile naţionale.

Protagoniştii sunt Laura Lavric şi Alexandru Recolciuc, doi interpreţi de muzică populară şi care în ultimele zile din 2011 au fost aproape de a se părui pe holurile Etno TV, unde fuseseră invitaţi să cânte la aniversarea a zece ani de la înfiinţarea postului.

Motivul scandalului care era să degenereze într-o păruială ca pe tarlaua satului este o melodie. Laura Lavric i-a sărit la beregata lui Recolciuc, reproşându-i că i-a furat o melodie, „Dragu-mi-i la veselie”.

Vorbele pe care cântăreaţa originară din Costişa – Frătăuţii Noi i le-a aruncat mai tânărului ei coleg sunt de un mahalagism ieşit din comun: „M-a făcut boul Sucevei, animal, prost Şi m-a înjurat. Mi-a zis tot felul de lucruri că mi-e şi ruşine să le reproduc. Printre alte înjurături mi-a spus şi <Futu-ţi gâţii mă-tii!>”.

Scandalul nu a încetat, iar Laura Lavric a aruncat cu vin în direcţia lui Recolciuc, numai că acesta s-a ferit şi mândra noastră bucovineancă a pictat pereţii postului Etno TV.

Originar din Plavalari, Alexandru Recolciuc neagă că i-a furat melodia Laurei Lavric, însă recunoaşte că interpretează ceva asemănător, „cu versurile schimbate şi cu linie melodică asemănătoare”, dar cu acelaşi titlu.

Mai tânărul interpret sucevean spune că nu a reacţionat la insultele Laurei Lavric, căreia i-ar fi „putut da una”.

Martorii incidentului au precizat că ieşirea necontrolată a Laurei Lavric a avut la bază ceva „motorină”.

De altfel, după ce şi-a vărsat nervii pe Alexandru Recolciuc, interpreta s-a retras într-un colţ unde a băut ceva pălincă.  

Una peste alta, am reuşit să ne facem din nou de râs la nivel naţional, iar o neînţelegere ce putea fi rezolvată foarte bine la o cafea a devenit subiect al ziarelor de scandal. Nu degeaba prin Bucureşti nu se spune că ai în gazdă un moldovean, ci „Atenţie, câine rău!”.