Brigada Diverse

Acest Sisif al Sucevei

Aşa cum era previzibil, primul gospodar al municipiului Suceava a ieşit de azi la curăţenie.

E vorba de neînfricatul primar Ion Lungu, care şi-a tras din nou ciubotele de gumă, a pus mâna pe măturoi şi a cu basca proletară pe cap a trecut la munca de jos.

primar lungu maturoi

Fireşte, aşa cum ştie cel mai bine, a postat fotografii pe contul său de facebook şi a anunţat şi locul următoarei acţiuni: pe strada Alexandru cel Bun, în faţa propriei bătături, folosită cam rar pentru locuit, ce-i drept.

primar lungu maturoi indicatii

Eu cred că Ion Lungu face munca lui Sisif, şi oricât s-ar chinui nu reuşeşte să scoată oraşul din mizerie. Poate e mai bine să vedem în fruntea Primăriei Suceava un om vizionar şi nu pe cineva care cară bolovanul până aproape de vârf, iar apoi o ia mereu şi mereu de la capăt.

Lungu curatenie Obcini 2

Se pare că este imaginea perfectă a oraşului: tot încercăm să ieşim la liman şi nu mai reuşim. În acest fel cu siguranţă nu vom progresa. Părerea mea!

Articole asemănătoare

2 Comentarii

  1. E atât de jalnică administrația cu „băile” astea de imagine. Apropo, legat de slugărnicia pol. locale. Ieri dimineață eram cu câinele la plimbarea de dimineață și am rămas „șocat” in mod pozitiv văzând ca personalul ce deservește asociațiile de proprietari era la munca de jos prin parcări la strâns gunoiul cu măturoiul. In naivitatea mea am crezut că președinții de asociații pun putorile la treabă . Azi am descoperit misterul și anume, a trecut prin Obcini primarul cu matura. Ți se face scârbă de atât de multă ipocrizie. Azi prin Obcini , după o zi de la „desantul” primarului , doar vântul a mai mutat gunoaiele de ici colo. Rușine ba gusatilor din primărie care ne prăduiți cu impozitele pentru că voi sa huzuriti cu salarii de putori nerusinate începand de la 4000 lei in Sus.

  2. Daca nu ati fi,sporadic, atât de rautăcios,domnule S.N.,ați fi observat măcar cât de bine îi stă domnului Lungu în postura de maturător,ce vocație și-a ratat,la mustață,dumnealui…Că are alură de șef de echipă pus politic,de șef de celulă pedelistă, împlinit politic și profesional…

Back to top button