Brigada Diverse

Adevărul de Seară de Suceava trage obloanele după numai doi ani şi jumătate

Adevărul de Seară de Suceava îşi trăieşte ultimele zile de viaţă, la doar doi ani şi jumătate de la inaugurare.

De la 1 iunie, sucevenii nu vor mai fi nevoiţi să stea la coadă pentru a pune mâna pe acest ziar gratuit.

Într-o discuţie cu administratorul blogului www.paginademedia.ro , Sabin Orcan, redactor şef al publicaţiilor Adevărul de Seară, a recunoscut că vor fi ceva modificări, dar a dorit să îndulcească tonul dispariţiei.

“Adevărul de Seară, ca publicaţie de sine stătătoare nu se va închide de la 1 iunie 2011. Formula nouă, felul în care va apărea va fi comunicată în scurt timp în mod oficial”, a fost declaraţia lui Orcan.

Decizia de închidere a Adevărului de Seară de Suceava a fost deja comunicată redacţiei locale, iar variantele de continuare a activităţii sunt următoarele:

1. Redacţiile care se ocupau de Adevărul de seară vor lucra pentru Adevărul, care va avea câteva ediţii regionale.

2. Informaţiile locale vor fi inserate într-un caiet al fiecărei ediţii regionale Adevărul (aproximativ 10 ediţii regionale).

3. Redacţiile nu vor fi restructurate.

De la 1 iunie dispare şi ediţia de duminică a ziarului Adevărul, iar după toate probabilităţile fiecare echipă de la redacţiile Adevărul de Seară va realiza câte un săptămânal plătit.

Eşecul proiectului numit Adevărul de Seară cu ediţii gratuite îşi arătase limitele încă de anul trecut, când pierderile înregistrate erau enorme, undeva la un milion de euro, publicitatea atrasă nereuşind să acopere costurile, în condiţiile în care, cel puţin la Suceava, publicul era format în special din pensionari, categorie socială prea puţin interesată de reclame.

Articole asemănătoare

2 Comentarii

  1. Fara nici o suparare pt. BABALACI! stateau la coada si luau cate un brat ca sa duca la tara la pastrare. m-am certat de cateva ori pe ei, spunandu-le sa lase si la altii. nu m-am ales decat cu injuraturi de la BOSOROGI. foatre bine! pacat, ca era un ziar bun.

  2. Cum adică „…m-am certat de cateva ori pe ei…” ?? Ziarele dispar din cauza unora ca tine,nu din cauza „bosorogilor” ! Ce sa facă cu ele la ţară,să se steargă la cur? Nu se poate, că plumbul e toxic,fă,proasto! Se vede ca esti sfertocerebrală,ca multe alte creaţii ale regimului băsist.

Back to top button