Bârfe

Proiectul Antena 1 Suceava, în impas

Redeschiderea postului Antena 1 Suceava pare destul de improbabilă, cel puţin în viitorul apropiat.

Surse credibile susţin că omul din spatele afacerii, cel care a cumpărat franciza pentru a putea retransmite pe frecvenţa Antena 1 la nivel local este politicianul Gabriel Berca, preşedintele PDL Bacău.

Iar între Berca şi Gheorghe Flutur relaţiile nu sunt dintre cele mai bune, fapt ce ar putea influenţa decisiv decizia de a deschide un studio local al Antena 1 în Suceava.

Nici situaţia de la Bacău, acolo unde ar trebui să fie centrul de coordonare regional pentru zona Moldova, nu este prea optimistă.

Iată un fragment dintr-un material publicat pe www.aghiuta.com referitor la frământările din Antena 1 Bacău:

„La numai cinci zile după lansarea Antenei 1 Bacău, primii angajaţi fug mâncând pământul unde văd cu ochii. Doi de la tehnic (Dorin Bejenariu şi Silviu Isbândă) şi doi dintre actorii de la matinal (unul dintre ei e Ştefan Alexiu, numele actriţei nu-l ştiu acum) şi-au dat demisia, pentru că s-au săturat de figuri dă Bucale. Se pare că atmosfera de lucru nu e în măsură să rezolve rapid gravele probleme tehnice ale postului. Isbândă s-a întors la Realitatea TV Bacău”.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. nu prea ai informatii bune domnule Sandrino , imi pare rau , ai fost calare pe fosta antena 1 suceava cu informati adevarate si false , informand gresit cititorii tai , dar acum le dai alte informatii false , antena 1 suceava se va deschide , dar patron nu este un PDL-ist. intai documenteaza-te bine dupa care dai informatia

Citiți de asemenea
Close
Back to top button