Shares

Ioan Alexandrescu, individul cunoscut prin toată Suceava pentru acţiunile sale care au depăşit limita legii, a ajuns într-o situaţie dramatică. În câteva săptămâni urmează să fie scos în stradă, şi va fi obligat să părăsească apartamentul în care locuieşte momentan.

Potrivit unor hârtii afişate la intrarea în Palatul de Justiţie din Suceava, imobilul cu două camere şi dependinţe situat pe strada Calea Unirii, în cartierul Burdujeni, va fi scos la licitaţie pe data de 16 decembrie 2009, la ora 15.00. Tot de acolo am aflat că totul se datorează unor datorii pe care Ioan Alexandrescu (foto) nu şi le-a plătit faţă de un anume Sorin Mihai Găinaru, din municipiul Suceava.

Preţul de pornire al licitaţiei este de 159.448,38 de lei, sumă la care a fost evaluat apartamentul lui Alexandrescu, iar actele sunt derulate prin intermediul Biroului Executorului Judecătoresc Paula Belibou.

ioan alexandrescu la meci

De-a lungul timpului, acesta a avut o sumedenie de probleme cu legea. Ultima dintre ele s-a consemnat la un meci de fotbal al formaţiei Cetatea Suceava. Aflat în tribunele stadionului Areni, Ioan Alexandrescu i-a înjurat pe antrenorul de atunci al echipei, Marian Pană, pe preşedintele Dumitru Moldovan şi pe primarul Ion Lungu. Ca urmare, Alexandrescu a fost evacuat de pe stadion cu ajutorul Poliţiei Comunitare. Alte episoade care l-au avut în prim-plan pe Ioan Alexandrescu s-au petrecut în urmă cu mai mulţi ani. 

El a mai fost cercetat pentru că a spart un geam la Prefectură, într-un exces de furie. De asemenea, în urma unui scandal monstru provocat în Consiliul Local, Alexandrescu s-a ales cu o plângere penală din partea primarului Ion Lungu.