Brigada Diverse

Alianţa PSD-PNL, numai un zâmbet la Suceava

PSD şi PNL şi-au oficializat şi la Suceava colaborarea. Şefii celor două partide au participat astăzi la o conferinţă de presă comună în care au devoalat câteva din planurile de viitor.

Imaginile cu Gavril Mîrza şi Alexandru Băişanu mi s-au întipărit în minte şi m-au dus cu gândul la alte fotografii la fel de zâmbitoare. Aţi ghicit, probabil, că este vorba de coaliţia căruia i s-a făcut şi parastasul de 40 de zile, cea dintre PSD şi PD-L. Atunci, ca şi acum, liderii locali ai partidelor care şi-au propus să conducă România, au stat la aceeaşi masă. Şi Mîrza şi Flutur au încercat să ne convingă că vorbesc aceeaşi limbă. Nu au crezut nici măcar ei asta, iar zâmbetele false s-au transformat în săgeţi otrăvite în scurt timp, culminând cu rafale de mitralieră de vreo câteva săptămâni.

mirza-baisanu bun.

Sincer să fiu, nici în noua alianţă nu am prea mare încredere. Asta în cazul în care se va derula mai departe de 6 decembrie. Spun asta pentru că un eşec al lui Mircea Geoană în faţa lui Traian Băsescu cred că va duce la ruperea înţelegerii pecetluită dintre social-democraţi şi liberali. În următoarele 9 zile mai au dreptul să viseze şi să-şi facă planuri despre împărţirea funcţiilor.

Varianta optimistă pentru Mîrza şi Băişanu este cea cu Geoană ales preşedinte al României. Sunt extrem de curios cât va dura până vor apărea animozităţile, scandalurile şi acuzele reciproce, măcar pe la colţuri dacă nu public, în conferinţele de presă.

Până atunci, să-i admirăm în fotografia comună de la sediul PSD Suceava şi să aşteptăm să vedem ce ne aduce viitorul.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. Doamne, mi se intoarce stomacul pe dos. Singura sansa e ghilotina. Montata una sub tirbuson si trecuti prin ghilotina toti cei care au detinut functii la varf in administratia locala, judeteana si in parlament.

Citiți de asemenea
Close
Back to top button