Brigada Diverse

Antrenaţi pentru a deveni campioni

Anii următori vor aduce o explozie de performanţe ieşite din comun din partea elevilor de la Liceul cu Program Sportiv Suceava.

Acestora li s-au creat toate condiţiile pentru a fi cei mai buni şi pentru a triumfa în orice condiţii.

Primarul Ion Lungu s-a gândit la toate aspectele. Groapa cu nisip la care trebuie să sară viitorii atleţi a fost înlocuită cu mai multe gropi, dar nu în curtea şcolii, ci pe strada, pardon, pe uliţa care duce spre această unitate de învăţământ.

IMG_2865

După ce vor fi învăţat să nu-şi rupă picioarele, micii sportivi pot exersa săritura peste groapă. Iar dacă ploua un pic, gropile ajung mici piscine, numai bune pentru înotul de mare performanţă.

Se mai poate lua un calcul un nou sport, căzutul din groapă în groapă sau 100 de metri obstacole naturale.

IMG_2874

 

Strada, pardon, uliţa, este benefică şi pentru şoferi. Pentru că nu pot circula cu viteză, aceştia nu au nici o şansă să comită vreun accident. Başca se învaţă să manevreze volanul ca nimeni alţii.

IMG_2862

Dacă pentru elevi şi şoferi sunt numai avantaje, există şi un personaj trist în toată această poveste. Se numeşte Ilie Niţă, omul politic a cărui vilă se află la capătul acestui drum, fir-ar să fie, uliţă.

Acesta nu-şi poate aduce colegii de partid la nici o chindie pentru simplul motiv că maşinile de zeci de mii de euro nu au încorporate sistemul „ocolire gropi”, iar dacă distinşii colegi ar încerca să circule pe jos s-ar unge de glod din cap până-n picioare.

IMG_2859

 

Dar sunt convins că, acum, după ce liberalii au doi viceprimari în municipiul Suceava, cineva îl va face fericit şi pe Ilie Niţă. 

Articole asemănătoare

Un Comentariu

Back to top button