Brigada Diverse

Ape tulburi în PMP Suceava

Zilele lui Corneliu Popovici la conducerea organizaţiei judeţene a PMP Suceava par numărate.

După ce în luna februarie a acestui an Corneliu Popovici a fost schimbat din funcţie, iar la Suceava a „aterizat” Eugen Tomac, nici viitorul nu sună mai bine pentru fostul consilier al Elenei Udrea.

Dacă la începutul anului Tomac a ajuns în fruntea organizaţiei judeţene din Suceava doar pentru că l-a supărat pe Traian Băsescu, cel care conduce PMP-ul la nivel naţional, acum lucrurile par să nu stea deloc aşa.

Se pare că epurarea va continua până la final în ceea ce-l priveşte pe Corneliu Popovici. Spun asta după ce ieri, preşedintele organizaţiei municipale a PMP, viceprimarul Marian Andronache, şi-a anunţat candidatura la preşedinţia organizaţiei judeţene a PMP Suceava.

traian basescu si Marian Andronache

Cel mai grav este faptul ca aceste disensiuni au fost generate artificial de două, trei persoane rău intenţionate din interiorul partidului, persoane care se află chiar în structura de conducere a Organizaţiei Judeţene PMP. În lumina acestor evenimente surprinzătoare şi deloc plăcute şi la solicitarea mai multor colegi de partid, preşedinţi de organizaţii, consilieri locali, primari şi viceprimari, am decis să candidez pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene PMP Suceava. Decizia asumată a fost comunicată în mod oficial tuturor participanţilor la şedinţa Comitetului Executiv Judeţean de joi”, a anunţat Marian Andronache într-un comunicat de presă.

Fireşte, acest comunicat trebuie citit într-o altă cheie, şi nu cea care lasă să transpire către publicul larg. Eu cred, de fapt sunt convins, că până nu avea binecuvântarea de la Bucureşti, viceprimarul Sucevei nu ar fi făcut pasul către cea mai importantă funcţie de conducere din PMP la nivel judeţean.

Pentru mine este clar că viitorul lui Corneliu Popovici în PMP Suceava este unul compromis. De altfel, nici rezultatele de la alegerile de anul trecut nu l-au ajutat. Dacă la locale PMP a prins doi consilieri locali în municipiul Suceava, plus alte câteva posturi prin alte localităţi, la nivel de Consiliu Judeţean rezultatul este zero consilieri, identic cu cel de la deputaţi şi senatori.

Una peste alta, la PMP trag clopotele pierzaniei. Şi e foarte clar în ograda cui bat. Primarul Ion Lungu o fi total străin de mişcările din PMP? Înclin să cred că nu.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

Back to top button