Brigada Diverse

Asta da aroganţă!

Fiul primarului de Suceava a făcut o pasiune pentru maşinile marca Mercedes.

După ce a reziliat contractul existent între Oscar Wilde şi Restaco, Petrică Lungu s-a îndreptat spre celălalt reprezentant Mercedes în Suceava, Autoschunn.

Maşinile acestei firme sunt expuse în faţa localului din centrul municipiului Suceava administrat de fiul edilului de Suceava. Dar relaţia nu se reduce doar la această reclamă, ci se pare că are şi o altă componentă, în sensul că unul dintre autovehicule este folosit de familia lui Petrică Lungu.

masina fiu lungu

Şi cum obrazul subţire cu cheltuială se ţine, iar ştaiful trebuie să aibă şi un nume, maşina „personală” a fiului primarului din partea Autoschunn este personalizată. Este vorba de numărul de înmatriculare, respectiv AR-86-LNG, care nu mai are nevoie de nici o explicaţie.

Ei bine, asta da aroganţă! Ce nu face omul să ştie toată lumea că nu e un coate goale. Nu-i aşa?

Articole asemănătoare

4 Comentarii

 1. Sa stii ca este masina sotiei…
  Dl. Petrica Lungu are o masina de teren la fel personalizata…. zilele trecute l-am.zarit cand parca in spate la versus

 2. Burebista are dreptate. Mașina respectivă este a soției lui Petrică Lungu. El conduce o mașină de teren de culoare neagră, cu numere de București, dacă nu mă înșel.
  Ciudat este, dle Sandrinio Neagu, că abia acum ați văzut chestiile astea. Cred că și subalternii dvs care merg zilnic și se informează despre tot ceea ce mișcă prin Primărie au văzut mașina când merg să-și bea cafeaua la Versus sau doar când trec și ei, poate întâmplător, prin zonă.
  E posibil ca tocmai dvs să ratați subiectul de vreo ună și ceva? Sau atât ați așteptat? Tocmai la un ziarist atât de atent la CACAdâri …

 3. O aroganta mai mare o face Ciutac senior care si-a pus ficioru presedinte in CA la Foresta Suceava, eu miros aici niste combinatii cu ceva zerouri la final plus ca are si un iz penal. Mai ales ca toata lumea stie de afacerile de familie pe bugetul statului facute pe axa Lungu-Ciutac. Oare DNA cand va intra peste aceasta caracatita ?!? Mai ales ca investitii nu s-au facut se merge pe aceeasi linie de jucatori expirati si betivi. Aloooo DNA

  1. Nu meritam nimic, noi sucevenii im general!
   La echipa au venit oameni seriosi in sfarsit care se chinuie sa faca ceva bun pentru orasul asta si iata ca au aparut fel de fel de chibiti care comenteaza . Rusine sa va fie tuturor!

Back to top button