Shares

Şefii instituţiilor sucevene cu funcţii de conducere în PD-L şi-au luat azi la prânz câteva ore de pauză, deşi municipiul reşedinţă de judeţ arată ca în timp de război. Motivul: şedinţa Biroului Permanent Judeţean al partidului.

Modul în care au acţionat mai marii democrat-liberalilor suceveni aproape că nu mai necesită nici un comentariu. O să-mi îngădui doar să amintesc ce se întâmplă pe la noi, prin târg.

Principala problemă este cea a lucrărilor de termoficare şi cele derulate prin programul ISPA, care creează un disconfort vizibil atât pentru şoferi, cât şi pentru pietoni. Pe lângă aceste nemulţumiri, sucevenii vor avea în curând o altă surpriză neplăcută. Mai exact, vor fi nevoiţi să se spele în continuare la lighean, cu câteva oale de apă încălzite între spălatul pe dinţi şi fuga spre serviciu. Asta pentru că termenul de 3 luni de zile fără apă caldă va fi depăşit, iar în cel mai fericit caz se va lungi cu două săptămâni.

Tot astăzi la prânz, trebuia să aibă loc o şedinţă comună pentru stabilirea coordonatelor de lucru în cazul cosmetizării Curţii Domneşti (foto).

ruine curtea domneasca (2)

Normal, totul a fost abandonat. Amânat pentru săptămâna viitoare, ca să fiu mai exact.

Şi asta pentru ca PD-L-iştii de frunte să poată participa la şedinţa Biroului Permanent Judeţean. Nu ştiu ce s-a discutat la această şedinţă, dar probabil tema alegerilor prezidenţiale şi susţinerea lui Traian Băsescu nu a lipsit de pe ordinea de zi. Nu degeaba românul a inventat tot felul de ironii de-a lungul timpului, iar zicala „Ţara arde şi baba se piaptănă” se potriveşte de minune pentru Suceava anului 2009.