Shares

Ziua şi ideea creaţă. După ce ieri ne-a anunţat că ne aduce iarba elefantului să salveze Termica de la închidere, astăzi, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Flutur şi-a prezentat clopotul.

A dat ordin să fie instalat, unde în altă parte?, decât în celebrul pridvor de la etajul unu al Palatului Administrativ din Suceava. Flutur şi-a continuat spectacolul grotesc cu care ne-a obişnuit în ultima vreme şi a tras clopotul sub ochii ziariştilor. Nu înainte ca muncitorii care l-au montat să-i facă proba de sunet şi să deranjeze salariaţii din Consiliul Judeţean şi din Prefectură.

Clopotul lui Flutur a fost folosit până acum la manifestările organizate sub oblăduirea Consiliului Judeţean în ultimul an. Cineva s-a gândit că este prea mic şi ar trebui unul mai mare. Zis şi făcut. Iar vechiul clopot a fost reciclat şi trimis pe holul Consiliului Judeţean.

clopot flutur bun

Ca o sugestie, Flutur ar putea să-l folosească pentru a-şi chema servitorii la apel. Un dangăt de clopot să, însemne, de exemplu, cafeluţa. Două sunete să fie mapa de serviciu şi tot aşa mai departe.

Până acum nu am reuşit să aflăm cine a contribuit la realizarea „complexului bucovinean” din holul Palatului Administrativ din Suceava. Flutur se jură că au fost sponsorizări, pentru că legea nu-i permite să arunce bani pe astfel de investiţii. Cine şi cât a dat nimeni nu ştie. Iar fiecare întrebare despre acest subiect nu face decât să-l irite pe preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, care a evitat până acum să dea un răspuns clar. Trecerea timpului nu aduce decât mai multă ceaţa peste activităţile coordonate de Gheorghe Flutur. E un joc periculos de lumini şi umbre, iar dacă la un moment dat îl va scăpa de sub control Flutur riscă multe. Şi s-ar putea ca dangătul clopotului să sune altfel.