Brigada Diverse

Blestemul familiei Mihoc

Trei vieţi au fost curmate astăzi dimineaţă la intrarea în Plopeni, iar un adolescent se zbate între viaţă şi moarte.

Este vorba de doi preoţi, George Mihoc, de 69 de ani, fiul acestuia, Vasile Mihoc, de 27 de ani, de mama acestuia, Elena Mihoc, în vârstă de 67 de ani, în timp ce un băiat de doar de 17 ani, Dănuţ Maftei, dascăl la biserica din Plopeni, de afla în stare critică la Spitalul Judeţean Suceava.

Toţi mergeau pentru slujba de Crăciun, dar un şofer inconştient care circula cu mare vitează, oamenii din Plopeni spun că ar fi avut 150 km/h după indicatorul din bord care s-ar fi blocat, a transformat o zi de sărbătoare într-o tragedie de mari dimensiuni.

Nenorocirea s-a petrecut în jurul orei 7.30, iar maşina în care se aflau cei patru, un Fiat Panda, s-a transformat în câteva secunde într-un morman de fiare contorsionate.

Pentru oamenii din Plopeni adunaţi la slujba de dimineaţă, vestea a avut efectul unei lovituri de ciocan. Impresionaţi de dramă, sătenii au început să plângă şi să se roage pentru cei care încă nu muriseră la faţa locului, preotul Vasile Mihoc şi dascălul Dănuţ Maftei.

Familia Mihoc pare urmărită de un adevărat blestem. În august 2009, un alt preot din această familie, Constantin Mihoc, a murit la Berlin sub dărâmăturile bisericii pe care dorea s-o reconstruiască. Constantin Mihoc era frate cu George Mihoc, iar în urma sa au rămas trei copii. Şi în cazul lui Vasile Mihoc, fiul lui George Mihoc, a rămas în urmă o soţie îndurerată şi doi copii minori, dintre care unul abia împlinise un an.

Notă: Preotul Vasile Mihoc este primul din stânga, preotul George Mihoc este în centru (cu alb), iar preotul Constantin Mihoc este cel încercuit cu roşu

Articole asemănătoare

8 Comentarii

    1. Cred ca esti intr-o grava eroare. Nu am ajuns chiar asa de jos incit sa copii stiri din alte ziare, cu atit mai mult din Adevarul de Seara de Suceava. Daca verificai un pic ai fi vazut ca stirea mea e publicata pe 25 decembrie, iar in Click si prin ADS cu o zi mai tirziu, pe 26 decembrie

  1. Astfel de stiri nu se citesc din „Click” ,macar din respect pentru drama acelei familii. Cam multi „prieteni” ai printre colegii de presa,domnule Sandrinio… La ce serveste invidia de presa in cazul unui blog??

    1. Unele persoane traiesc doar pentru a vedea cum moare capra vecinului. Din pacate, presa locala nu a fost ocolita de acest sindrom. Restul nici macar nu merita comentat.

  2. Italienii astea – vin cu masinile aicea si se dau rotunzi – pacat pentru tragedie

    Dumnezeu sa-i ierte

  3. o sleahta de nesimtiti..care sub ajutor si manipulare..cu alti ordinari..incepand cu secretariatul..IRINA..sa mai enumar..aici?PAVALEANU..GHINDAOANU..MAZILU…si seminaristi.intretinuti de parinti dar ..care dau dovada de lupi in haita..acolo..terminand cu MIHOC..LARIU..BRUMA sa va uitati la fata lor si totul de aici se traduce..JIGODII IMPUTITE

Citiți de asemenea
Close
Back to top button