Shares

Directorul şi acţionarul postului de televiziune Bucovina TV, Bogdan Gheorghiu, se pregăteşte să ocupe un post de parlamentar.

Potrivit unor surse credibile din cadrul PNL, Gheorghiu se află pe lista scurtă pentru Camera Deputaţilor, iar într-o proporţie foarte mare acesta se va regăsi pe listele cu care liberalii se vor prezenta la alegerile din toamnă.

După toate probabilităţile, acţionarul Bucovina TV se va regăsi pe locul 3 sau 4 pe lista pentru Camera Deputaţilor, unul eligibil şi care îi va aduce cu siguranţă un mandat de parlamentar.

bogdan gheorghiu

Lupta pentru locurile eligibile pe listele PNL este una destul de intensă şi asta pentru că numărul celor care îşi doresc să ajungă parlamentar este destul de mare.

Deputaţii Ioan Balan şi Dumitru Pardău par a fi siguri în acest moment de nominalizarea pe primele două locuri pe lista pentru Camera Deputaţilor. Pe aceeaşi listă îşi doresc să se regăsească actualul deputat Radu Surugiu, dar şi oamenii de afaceri Dumitru Mihalescul şi Constantin Galan, dar şi Sanda Maria Ardeleanu şi Cătălina Culipei, preşedintele organizaţiei judeţene de femei a PNL.

O listă mult prea lungă pentru a-i mulţumi pe toţi. În ceea ce priveşte Senatul, unul din locuri este dorit de actualul parlamentar Steliana Vasilica Miron, pe listă fiind şi fostul prefect şi parlamentar Orest Onofrei, dar şi fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Dan Cadariu.

Rămâne de văzut care dintre cei nominalizaţi se vor regăsi şi pe locurile eligibile de la Senat şi Camera Deputaţilor sau dacă vom avea parte şi de surprize.