Brigada Diverse

Bogdan Gheorghiu, pe lista scurtă pentru Camera Deputaţilor din partea PNL

Directorul şi acţionarul postului de televiziune Bucovina TV, Bogdan Gheorghiu, se pregăteşte să ocupe un post de parlamentar.

Potrivit unor surse credibile din cadrul PNL, Gheorghiu se află pe lista scurtă pentru Camera Deputaţilor, iar într-o proporţie foarte mare acesta se va regăsi pe listele cu care liberalii se vor prezenta la alegerile din toamnă.

După toate probabilităţile, acţionarul Bucovina TV se va regăsi pe locul 3 sau 4 pe lista pentru Camera Deputaţilor, unul eligibil şi care îi va aduce cu siguranţă un mandat de parlamentar.

bogdan gheorghiu

Lupta pentru locurile eligibile pe listele PNL este una destul de intensă şi asta pentru că numărul celor care îşi doresc să ajungă parlamentar este destul de mare.

Deputaţii Ioan Balan şi Dumitru Pardău par a fi siguri în acest moment de nominalizarea pe primele două locuri pe lista pentru Camera Deputaţilor. Pe aceeaşi listă îşi doresc să se regăsească actualul deputat Radu Surugiu, dar şi oamenii de afaceri Dumitru Mihalescul şi Constantin Galan, dar şi Sanda Maria Ardeleanu şi Cătălina Culipei, preşedintele organizaţiei judeţene de femei a PNL.

O listă mult prea lungă pentru a-i mulţumi pe toţi. În ceea ce priveşte Senatul, unul din locuri este dorit de actualul parlamentar Steliana Vasilica Miron, pe listă fiind şi fostul prefect şi parlamentar Orest Onofrei, dar şi fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Dan Cadariu.

Rămâne de văzut care dintre cei nominalizaţi se vor regăsi şi pe locurile eligibile de la Senat şi Camera Deputaţilor sau dacă vom avea parte şi de surprize.

Articole asemănătoare

6 Comentarii

 1. Papagalul asta care in 2012 il injura pe Flutur si il elogia pe Pacalin candideaza din partea PNL?Treceri asa usor peste Domnule Flutur? Cu ce va are Papagalul asta la mana?

 2. Pe lista pt camera deputatilor numai PDL-isti. Ei vor sa traiasca BINEEEEE!
  Daca e cineva care poate zica ca PDL-istii nu au fost super desptepti prin miscarea de acaparare a PNL, sa scrie aici niste argumente.

  1. Iar chestia cu Mihalescu e mai PDL-ista ca orice. O simpla cautare va arata caracterul astuia. Pupa poala lui Udrea si a liftierului celei cu cea mai buna absorbtie, doar doar o prinde un loc la alegerile trecute.
   Plus multe altele….

 3. E „feroce” tipul si tern ca piatra ponce. Nasol ca viitorul tarii sta in mainile viitorilor gusati , obisnuti de mici sa o duca bine pt. ca au protectie pe linie de sistem, din tata-n fiu.

 4. Papagalul asta e finul ex procurorului corupt DAMBU, de asta are loc in fata,ca pe la partid nu l-a vazut nimeni???

 5. Trebuia sa aibă și PNL-ul lui Flutur un mogulică sau un mogulache – insist pe partea cu „lache” – pe la tembelizor că doar cu ALDE Șt.A.B(ăișanu) ne plictisiserăm. Niște perverși ordinari toți. Parcă văd ce cuțite se scot pe sub masă. Foarte bine a punctat evillboss. Culmea este că nu multă lume prin târg – doar câțiva care știu cum merg lucrurile – au avut ceva de spus despre faptul că la Bucovina tv nu s-a dat nik despre cazul DÂMBU.

Citiți de asemenea
Close
Back to top button